WvL afbBinnenkort gaat de cursus Weg van Leven van start in IJsselstein.
In deze "cursus" (eigenlijk niet zo'n goed woord) gaat het niet om kennisoverdracht, maar om het verkennen van je eigen geestelijke weg.

Weg van Leven is niet een cursus "over" spiritualiteit, maar een verkenning van en oefening in spiritualiteit. Het gaat om persoonlijke geloofsverdieping en gezamenijk geloofsgesprek, waarbij het onderwerp de eigen innerlijke weg van de deelnemers is.
Misschien klinkt dat zweverig, maar iedereen weet dat je in het concrete leven van alledag geestelijk de weg kunt kwijtraken. Het mooie is dat we elkaar kunnen helpen om die weg weer te vinden.

Bijeenkomsten

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten (plus een startbijeenkomst) rondom 7 thema's: genade, verlangen, overgave, vruchtdragen, volharden, liefhebben en dankbaarheid. 
De bijeenkomsten zijn gepland in de cyclus van Pasen: vanaf het begin van de 40 dagentijd tot en met Pinksteren.

Startbijeenkomst

Wie meer wil weten over deze cursus is van harte welkom op de startbijeenkomst op 9 februari, om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2 te IJsselstein.
Deze bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken met het project, er iets van te proeven en te beslissen of je mee wilt doen. Bezoek aan deze startbijeenkomst schept geen verplichtingen.
Wel graag van te voren aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gegevens bijeenkomsten

Locatie: Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2, IJsselstein
Wanneer: donderdag 9 februari (startbijeenkomst), 23 februari, 9 maart, 23 maart, 13 apri, woensdag 26 april, maandag 8 mei en donderdag 25 mei
Tijd: 20.00-22.00 uur
Contact: Ds. Bert de Wit (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 030-761 60 62).
© 3eenheidparochie 2012 - 2023          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top