kerstbalWe hopen na enkele jaren op kerstavond 24 december weer met een gelegenheidskoor te mogen zingen tijdens de woord- en communieviering van 19.30 uur in de Nicolaaskerk te Nieuwegein.
Hou je van zingen en heb je tijd om te repeteren, dan nodigen wij je uit om deze keer op maandagavond te komen repeteren. Je hoeft geen geoefende stem te hebben om mee te kunnen doen. En een keer een repetitie missen is ook niet erg. Man, vrouw, jongen, meisje, jong, oud: iedereen is welkom. Ken je iemand in je omgeving die mee wil zingen, neem hem of haar mee!

We zingen over het algemeen bekende kerstliederen. Ook studeren we een heel mooi nieuw lied in.
Voor de 11keer vieren we op deze wijze het Kerstfeest.
Onder leiding van Dini Versteeg en met Martha Pel op het orgel.

Datum repetities: 28 november, 5, 12 en 19 december
Tijdstip: aanvang 19.30 uur en eindtijd 21.00 uur; tussendoor houden we een koffie/theepauze.
Locatie: Nicolaaskerk, ingang Mgr. van Heukelumstraat, 3438 BS Nieuwegein
Opgeven: via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag ook: 030-605 01 28

We hopen jullie weer te mogen ontmoeten en zien uit naar ‘oude’ en nieuwe enthousiastelingen.
Hartelijke groet, ook namens Dini,
Annette van Leusden-Baars