R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Vormsel 2019 1

Hulp gevraagd bij voorbereiding Vormsel 2019

In juni start de oproep voor deelname aan het Vormsel in november 2019. Om kinderen goed voor te bereiden zoeken we vrijwilligers om daar bij te helpen.

Wat

De kinderen komen in de aanloop naar het vormsel 5 tot 6 keer bij elkaar rond het thema “In vuur en vlam”. Deze bijeenkomsten duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. De bijeenkomsten hebben thema's, zoals 'De Helper', 'Contact', 'Missie', 'Vuur', 'Ik geloof' en 'Uitdragen”.

Taak

Als lid van de werkgroep heb je de taak :
  • De kinderen te begeleiden. Hulp en toerusting wordt gegeven vanuit het pastoraal team.
  • Ouders van de vormelingen betrekken bij deze voorbereiding.
  • Samenstellen van het liturgieboekje.
  • Versieren van de kerk.

Vraag

Lijkt dit je wat of wil je meer informatie, stuur dan gerust een mailtje naar het secretariaat van de Kindercatechese. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

De kinderen rekenen op u.

Patoor Van der Vegt en Rita de With (secretariaat)
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top