R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Vormsel 2019Nu het Vormsel van november 2018 achter de rug is, zijn de voorbereidingen voor 2019 gestart. De datum voor 2019 is inmiddels bekend: zondag 17 november 2019 tijdens de viering van 11.00 uur in de Basiliek van IJsselstein.

Kinderen in de leeftijd vanaf 11 jaar (groep 8 van de basisschool) kunnen deelnemen. Er wordt weer samengewerkt met IJsselstein, Benschop en Lopik/Cabauw.

Waar de voorbereidingen gaan plaatsvinden is nog niet bekend. Ze zullen starten in juni 2019 met een kennismakingsavond.

Ouders, die hun kinderen willen laten vormen kunnen dit vanaf mei doorgeven op het e-mailadres van de kindercatechese. Hier kunt u ook verdere informatie vragen.

Let ook op de mededelingen in de kerk, de BIJeen of de nieuwsbrief van sommige basisscholen in Nieuwegein.

Namens de kindercatechese van de H-3-1-H,
Rita de With
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top