R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Korte samenvatting vergadering Barbaracommissie van 1 mei 2019

• De vergadering stond onder leiding van de nieuwe voorzitter Joop den Hartog.

• De Barbarakerk, een Rijksmonument zal vanaf 10 uur geopend zijn op de Open Monumentendag op 14 september. Er worden rondleidingen gegeven.

• De aantal notities van het parochiebestuur zijn besproken o.a. het Praatstuk Organisatie Visie parochie H. Drie-eenheid en Concept reglementen.

• De penningmeester presenteerde de financiële resultaten over het 1e kwartaal 2019. De Hij tevreden over de resultaten.

• Er zal een enquête worden gehouden onder de Barbara vrijwilligers om persoonlijke gegeven zodat het ledenbestand geactualiseerd kan worden.

• Besloten is Barbarabode te gebruiken voor actuele informatie, die wegens ruimtegebrek niet in Bijeen geplaatst kunnen worden.

• De volgende vergadering van de Barbaracommissie is op woensdag 21 augustus 2019.

Tineke Steen
secretaris Barbaracommissie