R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Korte terugblik op de vergadering van de Barbaracommissie op 10 oktober 2018

• Naar de vesperviering in de Basiliek in IJsselstein zal een delegatie van de Barbarakerk worden bijgewoond.

• De afspraken worden gemaakt voor de Barbaradag op 14 oktober 2018. Na de viering wordt iedereen uitgenodigd in het Dorpshuis Vreeswijk waar onder anderen een presentatie wordt gegeven over het project vitaliteit.

• Voor de vacature diaconie is een kandidaat gevonden die zich nader zal oriĆ«nteren.

• De penningmeester heeft een tussenstand gegeven over de resultaten t/m september 2018 De resultaten van de actie kerkbalans zijn bemoedigend.

• De penningmeester zal de begroting 2019 opstellen voor de volgende vergadering.

• Er wordt een nader onderzoek ingesteld om bewakingsapparatuur in en rond de kerk.

• De volgende vergadering is op woensdag 12 december 2018.

Tineke Steen
Secretaris Barbaracommissie