R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Terugblik op de vergadering van de Barbara commissie op dinsdag 20 maart 2018

• Een afvaardiging van de Barbaracommissie en enige parochianen hebben diverse bijeenkomsten bijgewoond in het kader van het vitaliteit project. Ook de komende maanden is de Barbaracommissie actief in dit projekt.

• Voor de werkgroep diaconie en Caritas is de Barbaracommissie op zoek naar een geschikte kandidaat om namens de Barbara zitting te nemen in de werkgroep.
  • De penningmeester is tevreden over de resultaten van de actie kerkbalans 2018.

• Voor de communicatie van de Barbaragemeenschap zal een parochiaan worden benaderd.

• Er wordt een actie voorbereid voor het verzamelen van mailadressen.

• Het Tabor archief is ge├»nventariseerd. Het Utrechts Archief heeft deze inventarisatie ontvangen. Het wachten is op een reactie.

• Een kleine delegatie van de Barbara commissie zal op 4 april het jaarlijkse gesprek hebben met de kerkenraad van De Rank.

• De volgende vergadering is vastgesteld op dinsdag 15 mei 2018.

Tineke Steen secretaris Barbaracommissie