Afdrukken
onderhoud kerkgebouwBeste Parochiaan,

Zoals u mogelijk al weet heeft de Nicolaas parochie een eigen website (https://www.nicolaaskerknieuwegein.nl/).
Onder het hoofdstuk collectes hebben we drie categorieën: Algemene collecte, Livestream video apparatuur en Onderhoud gebouw Nicolaaskerk.

Algemene collecte
In de maand mei hebben we u gevraagd om de collecte, welke wij gedurende enkele weken op de zondagen misten, per bank aan ons over te maken. Hieraan is tot tevredenheid voldaan. Op 5 juli jl. ging de kerk weer open met 60 gelovigen. Het is duidelijk dat de collecte opbrengsten nog niet genoeg zijn om de kerk draaiende te houden. Daarom vragen wij u om aan uw kerk te denken als u deze site bezoekt.

Livestream video apparatuur
Niet iedereen kan naar de kerk komen in verband met het beperkte aantal beschikbare zitplaatsen. Het plan is om daarom zo snel mogelijk een livestream van de Vieringen te implementeren op deze website, zodat iedereen via de PC, tablet of mobiele telefoon de Vieringen kan bijwonen. De realisatie hiervan is een grote financiële investering. Het technisch materiaal om kwalitatief goede opnames te kunnen maken is erg duur. Daarom vragen wij u om een bijdrage in deze kosten.
Klik hier voor nadere informatie over de livestream video en Social Media Werkgroep.

Onderhoud gebouw Nicolaaskerk
Er is voor de komende 6 jaar bij het Rijk subsidie aangevraagd voor het groot onderhoud van kerk en toren. Als de beschikking positief afkomt, betekent dat voor de geloofsgemeenschap Nicolaas een uitgavenpost van circa €90.000 in 6 jaar, gerekend vanaf 2021.

iDeal logo
Bijdragen aan deze acties kunt u nu doen via onderstaande rekeningnummers