Afdrukken

Vooruit met video

Nicolaas streaming
Bijzondere tijden vragen om creatieve maatregelen! Zoals aangekondigd in de vorige Bijeen zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest om een livestream van de vieringen in de Nicolaaskerk te realiseren. Zodat u ook vanuit huis veilig mee kunt vieren, nu en in de toekomst.

Een professionele camera en de nodige expertise hadden we al in huis, maar toch bleek het niet zonder slag of stoot te gaan: speciale snoertjes en kastjes aanschaffen, programma’s installeren, het geluid van de audio-installatie goed binnenhalen... En dan moet de wifi natuurlijk wel werken. Inmiddels hebben we een aantal succesvolle opnames gemaakt die kort na de viering al te bekijken waren via Facebook en via website nicolaaskerk. wanneer u dit leest is als het goed is ook de wifi in orde en kunnen we écht live de vieringen uitzenden. Ook deze uitzendingen blijven bewaard voor later terugkijken. We horen graag wat u ervan vindt!

Oproep voor nieuw op te zetten ‘Social Media’ team.

Nicolaas social
In deze tijd van online communicatie is het belangrijk dat onze kerk zich meer gaat profileren op social media. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram.
Wij zijn op zoek naar:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met

Financiële bijdragen gevraagd

Klik hier voor het aparte artikel dat daarover gaat.