R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Afscheid van Hans en Bep Huitema

Op zondag 28 april heeft de Emmausgemeenschap afscheid genomen van Bep en Hans Huitema. Na bijna dertig jaar gaan zij Nieuwegein verlaten om hun intrek te nemen in een serviceflat in Doorn.

Hoewel er volgens het liturgierooster deze zondag een samenzangviering gepland stond, zong er tot verbazing van Bep en Hans een groot koor, bestaande uit leden van het Emmauskoor en het Tussenkoor. Hierdoor konden ook een paar voor hen favoriete liederen meerstemmig ten gehore worden gebracht.

Na een kort woordje door Hans de Vries, die Agnes van der Reep verving als voorzitter van de kerkcommissie en de afscheidswoorden van de pastoor, volgde er een geanimeerde bijeenkomst onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkernijen. Hans en Bep hebben uitgebreid van heel veel mensen, ook van buiten de Emmausgemeenschap, afscheid kunnen nemen.