R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Kerst emmaus 2018

Terugblik Emmaus themaviering Kerst

Stilstaan bij wat je blij maakt, een lichtritueel en natuurlijk de traditionele kerstliederen stonden centraal in de themaviering ‘Van duister naar licht’ die de Emmauskerk op Kerstavond organiseerde. Een bijzondere viering die met een hele groep mensen samen tot stand kwam, waarbij ieder tijdens de viering een deel voor zijn of haar rekening nam. Ook alle kerkgangers deden mee: iedereen kon naar voren komen om een lichtje aan te steken om zo letterlijk licht in de duisternis te brengen.

Het leverde na afloop enthousiaste reacties op. Van ‘wat mooi dat iedereen kon meedoen’ tot en met ‘zo ontspannen heb ik nog nooit in de kerk gezeten’. Reden genoeg om volgend jaar weer een themaviering te organiseren. En wie weet wel meerdere. In elk geval nodigen we iedereen van harte uit om een volgende keer ook (weer) mee te doen. Wees welkom!

Namens de voorbereidingsgroep,
Wies Wiegmans en Elles van Brenk
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top