R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

logo parochiebladDe informatie betreffende ons parochieblad BIJeen vindt u onder de menukeuze 'Werkvelden (Wat doen we)' > 'Gemeenschapsopbouw'.

Klik op het plaatje om daar naartoe te gaan.
barbarakerk In de Barbarakerk Nieuwegein spannen veel vrijwilligers zich in om allerlei werkzaamheden te verrichten. Voor nadere informatie over de verschillende groepen kunt u contact opnemen  met het Kerkcentrum Barbarakerk. Zij helpen u dan verder.

telefoon: 030 606 22 59 (maandag tot en met vrijdag 9.00-12.00 uur)
e-mail:    kerkcentrum barbarakerk.

Kerststal Barbarakerk 1“Kindje wiegen” op 25 december 2019 om 14.00 uur in de Barbarakerk.

Kerstmis is een feest om samen met de hele familie te vieren. Het feest van de geboorte van het Kerstkind. Veel mensen bezoeken met Kerstmis een kerk. Op zoek naar liefde en verbinding. Daarom vieren we dit mooie feest ook met de allerkleinsten onder ons. Dat doen we in de viering van ‘Kindje wiegen’. We zingen een paar liedjes en steken een kaarsje aan voor het kindje Jezus.

Barbarakerk 11De Barbarabode is een onregelmatig verschijnende toevoeging aan de BIJeen. De toegestuurde kopij voor de BIJeen is soms te veel voor de ene pagina die de Barbarakerk in ons parochieblad mag invullen.

In het mei-nummer komen de volgende onderwerpen aan de orde

• De Barbara-administratie vernieuwd
  • Barbarakerkhof opgeknapt
  • Uurwerk en klokken in nood