R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

logo parochiebladDe informatie betreffende ons parochieblad BIJeen vindt u onder de menukeuze 'Werkvelden (Wat doen we)' > 'Gemeenschapsopbouw'.

Klik op het plaatje om daar naartoe te gaan.
barbarakerk In de Barbarakerk Nieuwegein spannen veel vrijwilligers zich in om allerlei werkzaamheden te verrichten. Voor nadere informatie over de verschillende groepen kunt u contact opnemen  met het Kerkcentrum Barbarakerk. Zij helpen u dan verder.

telefoon: 030 606 22 59 (maandag tot en met vrijdag 9.00-12.00 uur)
e-mail:    kerkcentrum barbarakerk.

logo kerkbalans 2019
Klik op de afbeelding voor algemene informatie over Actie Kerkbalans 2019
Specifieke gegevens over de Actie Kerkbalans Barbarakerk vindt u door op deze link te klikken

Palmpaasstokken maken

PalmpasenstokZondag 14 april 2019 wordt in de Barbarakerk tijdens de Eucharistieviering van 9:30 uur een palmpaasoptocht gehouden. Kinderen die mee willen doen, kunnen zelf een Palmpaasstok maken in de sacristie op zaterdag 13 april 2019 om 14:00 uur, ingang via de tuin aan de Dorpsstraat.

Voor stok, broodhaantje en versiersels wordt gezorgd. Andere benodigdheden voor een 'uitbundige' palmpaasstok zelf meenemen. Om voldoende materiaal te hebben, vragen wij de ouders hun kinderen aan te melden: Parochiecentrum Barbara: (030) 606 22 59 of e-mail barbarakerk Namens de Barbaracommissie Jan Verweij / Cee$ Sieenman