R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

logo parochiebladDe informatie betreffende ons parochieblad BIJeen vindt u onder de menukeuze 'Werkvelden (Wat doen we)' > 'Gemeenschapsopbouw'.

Klik op het plaatje om daar naartoe te gaan.
barbarakerk In de Barbarakerk Nieuwegein spannen veel vrijwilligers zich in om allerlei werkzaamheden te verrichten. Voor nadere informatie over de verschillende groepen kunt u contact opnemen  met het Kerkcentrum Barbarakerk. Zij helpen u dan verder.

telefoon: 030 606 22 59 (maandag tot en met vrijdag 9.00-12.00 uur)
e-mail:    kerkcentrum barbarakerk.

Barbarakerk 11Zondag 13 oktober 2019 wordt in de Barbarakerk stil gestaan bij het werkvan onze vele vrijwilligers. De zondag begint om 10:00 uur met een feestelijke eucharistieviering met Pastoor Van der Vegt als celebrant. Deze viering wordt muzikaal opgeluisterd met de inbreng van alle koren.

Barbarakerk 11De Barbarabode is een onregelmatig verschijnende toevoeging aan de BIJeen. De toegestuurde kopij voor de BIJeen is soms te veel voor de ene pagina die de Barbarakerk in ons parochieblad mag invullen.

In het mei-nummer komen de volgende onderwerpen aan de orde

• De Barbara-administratie vernieuwd
  • Barbarakerkhof opgeknapt
  • Uurwerk en klokken in nood