R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

logo parochiebladDe informatie betreffende ons parochieblad BIJeen vindt u onder de menukeuze 'Werkvelden (Wat doen we)' > 'Gemeenschapsopbouw'.

Klik op het plaatje om daar naartoe te gaan.
Kerkbalans2020 Raamposter web Een persoonlijke brief aan u

Thuiskomen

“De kerk is voor mij een fijne plaats waar ik Jezus ontmoet en andere mensen, met hun eigen leven, vragen en blijdschap, die Hem willen volgen. Bij wie je je thuis voelt omdat je hetzelfde deelt. Dat geeft een gevoel van verbinding, van thuiskomen. In de kerk ben je niet alleen. Je bent samen, want je beleeft het samen. Het is een warm nest. Na afloop van een viering drinken we altijd samen koffie en dan praten we over wat we gehoord, gezongen en gebeden hebben.

Inschrijven Nieuwsbrief R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Nieuwsbrief logo

Klik op de afbeelding om u in te schrijven op de Nieuwsbrief.

Kerkbijdrage

kerkbijdrage Eén keer per jaar, met de actie Kerkbalans, vragen wij aan alle parochianen om, als hun financiële draagkracht het toelaat, de door hen toegezegde kerkbijdrage eens te bekijken. Dit vragen we vooral als hun bijdrage de laatste jaren gelijk gebleven is. Ook wij ontkomen niet aan de kostenstijgingen en bovendien worden en werden onze uitgaven tegen het licht gehouden om bezuinigingen door te voeren.

Voor informatie over of wijziging van het bedrag van uw kerkbijdrage kunt u contact opnemen met de de administratie van de betrokkengeloofsgemeenschap:

kerkomroep2
Voor zieken en thuiszittenden is er gelegenheid thuis de kerkdiensten te volgen via de radio of internet. Ook voor mensen in het buitenland is het mogelijk de liturgie te volgen via de website van de kerkomroep.

autohulpdienstContactpersoon:

Voor alle informatie over of het regelen van vervoer naar kerkdiensten kunt u contact opnemen met:
dhr. Kees van Velthoven
Telefoon:  (030) 605 23 19
tarieven 1De tarieven voor 2020 voor kerkelijke diensten en begrafenissen/crematies zijn vastgesteld.