R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

• roos kruis Op donderdag 17 januari 2019 is op 87-jarige leeftijd overleden:

Ursula Anastazja Onderka

geboren 4 september 1931 in Polen.

De uitvaart is op dinsdag 22 januari 2019 om 13.30 uur
    in de H. Barbarakerk, Koninginnenlaan 3, 3433 CT Nieuwegein.
    Celebrant : pastor Z. Nowara.

Aansluitend begrafenis/bijzetting op het parochiekerkhof naast de kerk.

Afscheid nemen: voorafgaand aan de uitvaart 13.00 - 13.15 uur.
  • C 14 3e door jaar

Zondag 27 januari 2019
    Derde zondag door het jaar

Lezingen:
    Nehemia 8, 2-4a.5-6.8-10; Lucas 1, 1-4 + 4, 14-21
    Oecumenische viering met Dorpskerk in de Emmauskerk

(klik hier om de lezingen op internet op te zoeken in de Willibrordvertaling)
    (klik op afbeelding voor een overzicht van de vieringen in Nieuwegein)
  • front bijeen 04 01

BIJeen jaargang 4 nr. 1

Periode: 19 januari 2019 - 1 maart 2019
    Thema: Kerkbalans 2019
    (Klik op afbeelding om het blad te openen)
  • Inschrijven Nieuwsbrief R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Nieuwsbrief logoKlik op de afbeelding hierboven om u in te schrijven op de Nieuwsbrief.

Kop nieuwsbrief nieuwegeinKlik op de afbeelding hierboven voor de meest recente editie van de Nieuwsbrief.
  • R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Barbara 10

Barbarakerk (Vreeswijk)

Emmauskerk10

Emmauskerk (Centrum)

Nicolaaskerk 10

Nicolaaskerk (Jutphaas)

Klik op een afbeelding voor de vieringen in die geloofsgemeenschap
website b

Nieuwsbrief Nieuwegein

Webmaster

• Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.

Uitleg over deze website

1. U kunt altijd terug naar deze homepage door te klikken op "Nieuwegein" in het menu rechts helemaal bovenaan de pagina.
  2. Een lijst van de meest gezochte onderwerpen hebben wij voor u op een rijtje gezet in het artikel "Waar kan ik terecht voor...?". Zowel als submenu-item onder de menukeuze "Nieuwegein" als rechts in het blokje van "Neem contact op met".
  3. De vermelding van overledenen in onze geloofsgemeenschappen met de gegevens over uitvaart en begrafenis/crematie vindt u in de rubriek "beelden en/of berichten", in de slideshow bovenaan onze homepage. Als u met de cursor op de tekst of foto gaat staan, dan blijft de slideshow stil staan. U kunt dan u op uw gemak de tekst geheel lezen. Zodra u de cursor weghaalt, gaat de slide-show weer verder. U kunt ook door de slideshow scrollen.
  4. In de slideshow staat ook altijd een afbeelding met een link de meest recente editie van ons parochieblad BIJeen.
  5. Mocht het zo zijn dat bepaalde informatie niet geheel volledig of onjuist blijkt te zijn, dan horen wij dat graag van u. U kunt uw email sturen aan de webmaster.

De horizontale menuregel onder het logo van onze parochie

Een uitgebreid overzicht en uitleg van alle menu- en submenu-items vindt u in het bestand menu-map.

1. De home-knop Nieuwegein
    • Daaronder zitten de submenu-items: Agenda, Contactgegevens, Gebouwen/Historie, Communicatie (Nieuws), Kerkcommissies, Pastoraatgroepen, Sacramenten, Waar kan ik terecht voor...? en Werkgroepplanning.
  2. De zoekfunctie A t/m Z (Ik zoek).
    • Als u wat zoekt is dit dé weg waar u alfabetisch alle onderwerpen op de kernwoorden kunt vinden.
  3. Snelvernderende Activiteiten/Nieuws.
    • Hier zal steeds het meest recente nieuws staan benaderbaar via een index.
  4. Familieberichten.
    • Overzicht van gedoopten, gehuwden en overledenen).
  5. Overzichten van Liturgievieringen.
    • Een overzicht waar u de geplande vieringen kunt vinden zowel van onze eigen geloofsgemeenschappen als van de totale parochie.
  6. Onze Werkvelden (Wat doen we).
    • Daaronder zitten de submenu-items: Catechese (Leren), Diakonie (Helpen), Gemeenschapsopbouw, Jongeren, Liturgie (Vieren)' en Oecumene (Samenwerken).

Als u wat zoekt kijk bij

Wie specifieke informatie zoekt, heeft drie mogelijkheden:
  1. De rubriek 'A t/m Z' (Ik zoek).
    • Deze zoekfunctie staat bovenaan op elke pagina in de menubalk onder het logo van de parochie.
      In deze lijst vindt u de titel van alle artikelen (die op de deelwebsite van Nieuwegein zijn geplaatst) een of meerdere keren op alfabetische volgorde van trefwoorden terug.
  2. Veel informatie kunt u vinden via 'Waar kan ik terecht voor....?'
    • Hier staat basisinformatie over allerlei onderwerpen op onze deelsite én over het pastorale team.
  3. Het vakje Zoeken...
    • Dat vakje staat bovenaan elke pagine onder de menubalk met de plaatsnamen binnen onze parochie. Deze zoekfunctie doorzoekt de hele site van de parochie.

Toelichting rubrieken in de verticale kolom aan de rechterzijde

1. Meest recente publicaties
    • Zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst, verschijnt de titel boven in deze kolom. De meest recente staan bovenaan. Zo kunt u eenvoudig snel de meest actuele berichten nalezen. Bij belangrijke wijzingen en/of aanvullingen in bestaande artikelen verschijnt dit bericht weer bovenaan in dit overzicht.
  2. Anderen bekeken onlangs
    • Geeft u als bezoeker een indruk wat de belangsteling had van andere bezoekers aan onze website.
  3. Neem contact op met
    • Via deze rubriek vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden zoals de secretariaten en sommige werkgroepen.
  4. Ledenadministratie
    • Hier staan formulieren om wijzigingen door te geven, zoals adreswijziging, een nieuw emailadres, telefoonnummer enz. Er zijn ook formulieren om u aan- of af te melden voor de ledenadministratie van onze geloofsgemeenschappen.
  5. Weblinks naar
    • Hier vindt u naar diverse relevante weblinks naar externe websites.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top