R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

BIJeen jaargang 7 nr. 6

Periode: 27 augustus - 14 oktober 2022
    Thema: Nieuw seizoen - Catechese
    (Klik op afbeelding om het blad te openen)
  • Inschrijven Nieuwsbrief R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Nieuwsbrief logo
    Klik op de afbeelding hierboven om u in te schrijven op de Nieuwsbrief.

Kop nieuwsbrief nieuwegein
    Klik op de afbeelding hierboven voor de meest recente editie van de Nieuwsbrief.
  • Altaar Barbarakerk

Altaar Barbara 1 600 x 392
    Klik op de afbeelding voor de vieringen in de Barbarakerk
    Klik hier voor de Latijnse H. Missen in de Barbarakerk
  • Altaar Emmauskerk

Altaar emmaus
    Klik op de afbeelding voor de vieringen in de Emmauskerk
  • Altaar Nicolaaskerk

altaar nicolaaskerk
    Klik op de afbeelding voor de vieringen in de Nicolaaskerk

Op dringend medisch advies van mijn huisarts meld ik mij voor onbepaalde tijd ziek. Vanaf maandag 23 mei 16.00 uur ben ik afwezig.

Met vriendelijke groet
G.M.J van der Vegt.

Barbara Emmaus Nicolaas 1

U bent nu op de site van de R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein
H. Barbarakerk, Emmauskerk, H. Nicolaaskerk

Deze site is onderdeel van de website van de Parochie van de H. Drie-eenheid, waarvan ook de geloofsgemeenschappen in Benschop (H. Victor), Cabauw-Lopik-Polsbroek (H. Jacobus), Harmelen (H. Bavo), IJsselstein (H. Nicolaas) en Montfoort-Linschoten (Geboorte Johannes de Doper) deel uit maken.

Helemaal bovenaan elke pagina vindt u de linken naar de deelsites van de verschillende plaatsen in onze parochie.
question

Waar of bij wie u moet zijn voor bijvoorbeeld biecht, dopen, doopbewijs, parochieblad, huwelijk, kerkbijdrage, uitvaart, vormsel, ziekenzalving, een gesprek met een pastor?

Veel informatie kunt u vinden onder basisinformatie. Hier staan bij diverse onderwerpen contactpersonen vermeld die u kunt bellen of aan wie u een e-mail kunt sturen.

website b

Nieuwsbrief Nieuwegein

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuws van de R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein, dan kan dat

Webmaster

• Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.

Uitleg over deze website