• B 63 33e door jaar

Zondag 18 november 2018
    Drieëndertigste zondag door het jaar

Lezingen:  Daniel 12, 1-3; Marcus 13, 24-32
    Caeciliafeest Barbarakerk
    EHC-voorbereiding Nicolaaskerk

(klik hier om de lezingen op internet op te zoeken in de Willibrordvertaling)
    (klik op afbeelding voor een overzicht van de vieringen in Nieuwegein)
  • front bijeen 03 08

BIJeen jaargang 3 nr. 08

Periode: 17 november - 14 december 2018
    Thema: Advent
    (Klik op afbeelding om het blad te openen)
  • Inschrijven Nieuwsbrief R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Nieuwsbrief logoKlik op de afbeelding hierboven om u in te schrijven op de Nieuwsbrief.

Kop nieuwsbrief nieuwegeinKlik op de afbeelding hierboven voor de meest recente editie van de Nieuwsbrief.
  • R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Barbara 10

Barbarakerk (Vreeswijk)

Emmauskerk10

Emmauskerk (Centrum)

Nicolaaskerk 10

Nicolaaskerk (Jutphaas)

Klik op een afbeelding voor de vieringen in die geloofsgemeenschap
Barbara Emmaus Nicolaas 1

U bent nu op de site van de R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein
H. Barbarakerk, Emmauskerk, H. Nicolaaskerk

Deze site is onderdeel van de website van de Parochie van de H. Drie-eenheid, waarvan ook de geloofsgemeenschappen in Benschop (H. Victor), Cabauw-Lopik-Polsbroek (H. Jacobus), Harmelen (H. Bavo), IJsselstein (H. Nicolaas) en Montfoort-Linschoten (Geboorte Johannes de Doper) deel uit maken.

Helemaal bovenaan elke pagina vindt u de linken naar de deelsites van de verschillende plaatsen in onze parochie.
website b

Nieuwsbrief Nieuwegein

Webmaster

• Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.

Uitleg over deze website

question

Waar of bij wie u moet zijn voor bijvoorbeeld biecht, dopen, doopbewijs, parochieblad, huwelijk, kerkbijdrage, uitvaart, vormsel, ziekenzalving, een gesprek met een pastor?

Veel informatie kunt u vinden onder basisinformatie. Hier staan bij diverse onderwerpen contactpersonen vermeld die u kunt bellen of aan wie u een e-mail kunt sturen.

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top