R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

coronavirus 1 Op grond van de coronamaatregelen worden de publieke liturgievieringen weer voorzichtig opgestart.
Volg daarvoor de mededelingen onder de menukeuze "Activiteiten".

Latijnse mis

Sinds 1 oktober 2015 is er in de Barbarakerk in Nieuwegein aan het zijaltaar H. Hart op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 7.30 uur een H. Mis. De kerkdeur is vanaf 7.15 uur open.
De H. Mis wordt gevierd in de buitengewone vorm: Missaal van 1962. Er zijn een paar bijzondere kenmerken voor mensen die met deze buitengewone vorm niet vertrouwd zijn.

latijns missaal 1962
  • Periode: 1 juni 2020 tot en met 3 oktober 2020
  • Locatie: Barbarakerk, Koninginnenlaan 3, 3433 CT Nieuwegein; aan het zijaltaar H. Hart
  • Tijdstip: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 7.30 uur (kerk open vanaf 7.15 uur)