R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

coronavirus 1Ten gevolge van de coronamaatregelen worden alle publieke liturgievieringen onder voorwaarden uitgevoerd.
Volg daarvoor de mededelingen onder de menukeuze "Activiteiten".

Latijnse mis

Sinds 1 oktober 2015 is er in de Barbarakerk in Nieuwegein aan het zijaltaar H. Hart op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 7.30 uur een H. Mis. De kerkdeur is vanaf 7.15 uur open.
De H. Mis wordt gevierd in de buitengewone vorm: Missaal van 1962. Er zijn een paar bijzondere kenmerken voor mensen die met deze buitengewone vorm niet vertrouwd zijn.

latijns missaal 1962
  • Periode: 8 september 2020 tot en met 23 februari 2021
  • Locatie: Barbarakerk, Koninginnenlaan 3, 3433 CT Nieuwegein; aan het zijaltaar H. Hart
  • Tijdstip: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 7.30 uur (kerk open vanaf 7.15 uur)