R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Klik hier voor algemene informatie over de Kind-op-schootvieringen. St Martin couleur

Thema: Sint Maarten (8 november 2020)

Eind september kwamen zo’n tien kinderen en hun (groot)ouders bij elkaar in de Nicolaaskerk in Nieuwegein. Wat was het fijn om samen weer een ‘echte’ Kind-op-schootviering te beleven! Gelukkig kende iedereen de liedjes nog 😉 De volgende viering is op zondag 8 november en heeft als thema Sint Maarten.

Samen spelen, samen delen. Soms is het makkelijker gezegd dan gedaan. Sint Maarten deelde op een koude dag zijn heerlijke warme soldatenmantel met een arme bedelaar. Maar die bedelaar was niet zomaar iemand...
Kom je ook op 8 november? Je mag iets lekkers (graag verpakt) meenemen om te delen én een lampion als je die hebt! We houden ons natuurlijk aan de dan geldende coronamaatregelen.

Stilzitten hoeft niet!!!

Datum:
  • 8 november 2020
Waar:
  • H. Barbarakerk, Koninginnenlaan 3, 3434 CT Nieuwegein
Hoe laat:
  • 11.00 - 11.30 uur; daarna drinken we nog iets en delen het lekkers met elkaar.
    We houden ons natuurlijk aan de dan geldende coronamaatregelen.
Aanmelden:
  • In verband met de boodschappen is het handig als we weten hoeveel mensen er komen.
  • Wil je je daarom uiterlijk twee dagen voor de viering aanmelden?
Voor aanmelden, meer weten of op de hoogte blijven?

Volgende bijeenkomst

De daaropvolgende viering is op 13 december 2020 om 10.00 - 10.30 uur in de Emmauskerk en is het thema is Advent

Klik hier voor algemene informatie over de Kind-op-schootvieringen.

kind op schoot 1

We zien elkaar!

Namens de werkgroep Kind op schoot:
Marloes van Barneveld & Jorien Rijntjes (ouders) Hedwig Mensink (pastoraal werkster)