R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Voedselbank ng ij logoDe maand maart staat net zoals andere jaren in het teken van het inzamelen van boodschappen voor de Voedselbank Nieuwegein. Met uw steun helpt u mensen in Nieuwegein die veelal tijdelijk ondersteuning van de Voedselbank nodig hebben. Op zondag 8 maart 2020 in de Barbarakerk en de Nicolaaskerk en op zondag 29 maart 2020 volgt de Emmauskerk. Wij vragen u dan op een van bovenvermelde data één of meer producten mee te nemen. Let u s.v.p. wel op de houdbaarheidsdatum! Producten die over de datum zijn kunnen niet meer worden gebruikt.

U kunt ook een gift overmaken op rekeningnummer: NL78 RABO 0324 4305 74 t.n.v. Caritas Nieuwegein o.v.v. Bijdrage Voedselbank. Met uw steun helpt u mensen in Nieuwegein die veelal tijdelijk ondersteuning van de Voedselbank nodig hebben. Giften die worden overgemaakt worden niet gebruikt voor aanvullende boodschappen maar om de geoliede machine, die volledig op vrijwilligers draait, gaande te houden.

Wanneer
  • Op zondag 8 maart in de Barbarakerk en de Nicolaaskerk. De boodschappenbriefjes worden uitgedeeld op 23 februari en op 1 maart.
  • Op zondag 29 maart in de Emmauskerk. De briefjes worden uitgedeeld op 15 maart en 22 maart.
Nadere informatie
Website voedselbank.

Boodschappenlijstje:

• Pastasaus of mix
  • Mix of saus voor bij de rijst
  • Toiletpapier
  • Wasmiddel
  • Blikken groente
  • Thee
  • Koffie
  • Beschuit
  • Ontbijtgranen
  • Ontbijtkoek
  • Houdbaar broodbeleg zoals potjes jam, pasta, pindakaas, hagelslag, vlokken etc.

Hortense Höppener-Bouvy
Werkgroep Diaconie en Caritas Nieuwegein, secretaris