R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein

Programma 200 dorpskerkDe Dorpskerk in Juthaas bestaat 200 jaar in 2020. Dit wordt gevierd vanaf half september 2019 tot en met 29 maart 2020. Er wordt van alles georganiseerd om dit heuglijke feit te vieren Er is een programmaboekje uitgegeven bij de viering van het 200-jarig bestaan van de Dorpskerk.
Klik hier voor deze brochure.

Werkgroep 200 jaar Dorpskerk.

Wijziging ‘Bezinnen voor Kerst’ (programmaboekje 200 jaar Dorpskerk)

Vanwege de vele kerstactiviteiten zullen de avonden ‘Bezinnen voor Kerst’ een beetje anders zijn dan eerder aangekondigd. Op de maandagavonden voor Kerst verdiepen we ons in een klein uurtje ‘Bron’ in het Bijbelboek Micha, waar we op de adventszondagen uit lezen. En aansluitend is er de repetitie van het Kerstprojectkoor in de kerk.

Wanneer en waar:
  • maandag 25 november en 2, 9 en 16 december
Tijd:
  • Uurtje Micha: van 19.00 tot 19.45 uur in het Geinlicht. Opgave niet nodig
  • Projectkoor: 20.00 uur in de kerk. Opgave mag, hoeft niet: e-mail eredienstpgnn
Bij beide activiteiten is iedereen van harte welkom!