R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

kruispunt
Binnen onze geloofsgemeenschap is er ook een liturgieaanbod in 't Kruispunt in Linschoten.
Adres: Nieuwe Zandweg 16, 3461 AH Linschoten. Sinds 1 januari 2014 is er een tweewekelijkse viering op de zaterdagavond. De reguliere tijd is 19.00 uur.

Hieronder treft u de vieringen met bijkomende informatie voor de komende periode. Daarnaast is er in Linschoten ook een liturgisch aanbod op kerkelijke feestdagen en zijn er diverse oecumenische vieringen en activiteiten. Meer informatie is altijd eenvoudig te vinden via actueel - agenda. Het is ook mogelijk dat u zich laat informeren via onze nieuwsbrief BIJ-Johannes. U kunt zich daar vrijblijvend voor aanmelden via dit formulier.

Klik hier of op het logo Kerkdienstgemist.nl en u kunt (alle) vieringen in 't Kruispunt live beluisteren en tot circa 5 weken nadien terugluisteren via internet.
Kerkdienstgemist

Terug naar Startpagina                              Naar de rubriek Liturgie

Geplande vieringen in Linschoten

• Viering:
    26e Zondag door het jaar
  • Wanneer:
    Zondag 29-09-2019 om 10:00 uur
  • Soort viering:
    Oecumenische viering
  • In:
    't Kruispunt
  • Voorganger(s):