R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

Piet van der Horst 2Ruim 3 jaar geleden werd Piet benoemd en was hij binnen ons team van de kerkcommissie van onze geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper algemeen bestuurslid. Je kon altijd op hem rekenen. Hij was zeer betrokken bij het wel en wee van onze kerk.

In het verleden was Piet vele jaren lid van de Parochievergadering. Daarnaast was hij ook heel praktisch ingesteld als collectant en behulpzaam bij de jaarlijkse actie kerkbalans. Wij wisten dat Piet ernstig ziek was maar hij bleef altijd optimistisch. Wie ernaar vroeg hoorde altijd dat het goed met hem ging.

Tijdens de Paaswake was hij er nog als collectant in de kerk. Ondanks alle optimisme verslechterde zijn situatie onverwacht snel.

Op 28 april 2019 overleed Piet in de leeftijd van 67 jaar. Op zaterdag 4 mei was zijn uitvaartplechtigheid en werd zijn lichaam aansluitend te ruste gelegd op begraafplaats de Stuivenberg.

Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid en wij wensen zijn echtgenote Jeanet met haar gezin en familie veel sterkte bij dit grote verlies. Dat hij moge rusten in vrede.

Namens de Kerkcommissie Johannes de Doper
Ad Vendrig voorzitter

Terug naar Startpagina                           Naar informatie over de kerkcommissie