R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

BIJ Johannes Nwe juni 2018In onze nieuwsbrief 'BIJ-Johannes' wordt wekelijks op vrijdagmiddag (streven is verzending om 13.00 uur) een overzicht van het nieuws uit onze geloofsgemeenschap handig voor u samengevat.

Via de afbeeldingen bij de berichten in deze nieuwsbrief klikt u direct door naar meer informatie vaak te vinden op deze website. Maar ook wel externe websites brengen wij soms onder de aandacht. De vaste rubriek 'Varia' geeft een overzicht van artikelen elders uit onze parochie van de H. Drie-eenheid. Verder zijn vaste items onze liturgievieringen en de activiteitenagenda van onze geloofsgemeenschap. Iedereen mag zich vrijblijvend en zonder enige verpichting
voor deze nieuwsbrief aanmelden. Klik op deze afbeelding om u aan te melden.

Help mee met het verspreiden onze nieuwsbrief.
De website met daaraan gekoppeld het nieuws via BIJ-Johannes heeft de beperking dat internet beschikbaar moet zijn. De realiteit is dat nog een (klein) deel van de mensen daar geen gebruik van maakt. Om dit deels op te lossen zullen wij zorgen dat er in de hal van de kerk een aantal uitgeprinte exemplaren van BIJ-Johannes liggen.
Maar u kunt ook ons meehelpen.
Kent u mensen binnen uw familie of bij u uit de buurt, die wel betrokken zijn bij onze geloofsgemeenschap, of interesse hebben in ons nieuws? Doe hen een plezier en print de nieuwsbrief voor hen uit en stop het in hun hand of brievenbus. Er wordt wel vaak verwezen naar de website voor meer informatie maar in de opzet van BIJ-Johannes wordt al het relevante nieuws wel samengevat weergegeven.

Kent u 'digibeten': help hen op weg!
Uit ervaring weten we dat er ook mensen zijn die wel de beschikking hebben over internet maar het lastig vinden om zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. Help ook hen even op weg. Eenmaal aangemeld is het daarna eenvoudig klikken op de binnengekomen mail om ons nieuws wekelijks te kunnen lezen.

Dus help mee met het delen van onze nieuwsbrief. Een kleine moeite mensen om u heen enigszins uit hun digitaal isolement te halen!