R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

• Scherm welkomsdia

• Scherm kerkdienstgemist 2
  • BIJ Johannes Nwe juni 2018

BIJ Johannes Nwe juni 2018WELKOM op deze startpagina van de R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper in Montfoort-Linschoten.

Hier worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Als extra service verschijnt elke vrijdag onze digitale nieuwsbrief 'BIJ-Johannes' met een overzicht van nieuwe berichten op deze website.

Klik hier of de afbeelding voor meer informatie/aanmelden over nieuwsbrief.

De horizontale menuregel

Via het menu (de horizontale regel met de onderwerpen) kunt u de de gewenste informatie vinden. Geheel links de (home)knop Johannes de Doper heeft een uitklapmenu met de agenda, contactgegevens, de historie, meer over ons kerkgebouw, communicatie, kerkcommissie en pastoraatgroep.

Daarnaast een prominente plek voor de zoekfunctie A t/m Z (Ik zoek).A Z

Als u wat zoekt is dit dé weg waar u alfabetisch alle onderwerpen op de kernwoorden kunt vinden binnen deze deelsite van Montfoort-Linschoten. Krijgt u daar niet het gewenste resultaat? Dan is er ook een algemene zoekfunctie die de volledige website doorzoekt. Op iedere pagina staat rechtsboven een invulscherm met de tekst 'Binnen alle deelsites zoeken op'. Daar kunt u een woord invullen. De zoekresultaten komen onder de slideshow van de deelsite waar u de zoekopdracht opgeeft. De documenten van de site van onze geloofsgemeenschap hebben als kenmerk ML waarin het ingevulde zoekwoord voorkomt. Er wordt gezocht op een match van een heel volledig woord.

Een belangrijk item daarnaast onder de noemer Activiteiten/Nieuws. Hier zal steeds het meest recente nieuws bovenaan staan. Vervolgens ziet u de menuonderdelen
Archief/Foto’s, Familieberichten en een overzicht waar u de aankomende Liturgievieringen kunt vinden.

Als laatste rechts het menu over onze Werkvelden (Wat doen we). Daar kunt u alle vaste informatie vinden over wat we doen binnen alle werkvelden, koren en (werk)groepen die actief zijn binnen onze geloofsgemeenschap.

Als u iets ontdekt wat niet correct is meld het ons a.u.b. U kunt dit laten weten via een contactformulier (Klik hier.)

Webmasters/redactieteam

Deze website en de wekelijkse nieuwsbrief BIJ-Johannes, alsmede de input op Facebook en Twitter wordt verzorgd door een team van webmasters. Als u wilt reageren of een bericht aan ons wil sturen klik dan hier voor een contactformulier Op de foto's het team v.l.n.r. Rita Noordermeer, Helma Spruit en Ben van Blokland.

RitaNoordermeerhelmaSpruit nwbenvanblokland

Onze kerk in Montfoort is voorzien van moderne audiovisuele middelen.

Er zijn beeldschermen waarop de orde van dienst wordt geprojecteerd. De vieringen worden ook live uitgezonden via de website van Kerkdienstgemist en zijn daar ook nog geruime tijd nadien terug te zien/luisteren. Klik hier of op onderstaande button voor deze website.
kerkdienstgemist

Toelichting rubrieken in de verticale kolom aan de rechterzijde:

• Agenda
Hier is een directe link met een overzicht naar activiteiten en vieringen in onze geloofsgemeenschap en in de parochie.

• Meest recente publicaties
Zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst verschijnt de titel boven in deze kolom. De meest recente staan bovenaan. Zo kunt u eenvoudig snel de meest actuele berichten nalezen. Bij belangrijke wijzingen en/of aanvullingen in bestaande artikelen verschijnt dit bericht weer bovenaan in dit overzicht.

Neem contact op met
Via deze rubriek vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden zoals het secretariaat, werkgroepen, enz.

• Anderen bekeken onlangs
Geeft u als bezoeker een indruk wat de belangsteling had van andere bezoekers aan onze website.

• Ledenadministratie
Hier staan formulieren om wijzigingen door te geven, zoals adreswijziging, een nieuw emailadres, telefoonnummer enz. Er zijn ook formulieren om u aan- of af te melden voor de ledenadministratie van onze geloofsgemeenschap.

• Weblinks naar Hier vindt u naar diverse relevante weblinks naar externe websites, zoals bijvoorbeeld de andere kerken in Montfoort en Linschoten.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top