R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten


WELKOM op deze startpagina 
R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper 
Montfoort-Linschoten.


We zijn intensief bezig met de vitaliteit van onze geloofsgemeenschap en ons motto is daarbij is: Ontmoeten ráákt!  Op dit deel van de website van de parochie van de H. Drie-eenheid worden het actuele nieuws, informatie en achtergrond nieuws van ons met u gedeeld. Elke vrijdag versturen wij onze digitale nieuwsbrief 'BIJ-Johannes' met een overzicht van nieuwe berichten op deze website. Deze is onmisbaar als u op de hoogte wilt blijven.

Klik hier voor meer informatie/aanmelden over deze nieuwsbrief.


Motto Ontmoeten RaaktR.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper

Ontmoeten: dáár geloven wij in.
We laten ons raken door Jezus,
die ons voorleefde:

‘Niemand gaat zijn weg alleen.
God heeft zich met jou verbonden!’


In dát geloof willen wij ruimte creëren
voor Ontmoeting die ertoe doet.
Vanuit vriendschap en mededogen
willen we zorg hebben
voor ieder die ons pad kruist.
Jouw verhaal telt!
Wij weten ons gesterkt door Jezus’ belofte

‘Waar twee of drie in Mijn Naam bijeen zijn,

daar ben Ik in hun midden.’

Ontmoeten ráákt!
Een uitleg van dit logo kunt u (klik hier) vinden

De horizontale menu regel van onze website

Het begint met Johannes de Doper, dat is geheel links de (home)knop en heeft een uitklapmenu met de agenda, contactgegevens, de historie, meer over ons kerkgebouw, communicatie, kerkcommissie, pastoraatgroep, de St Vrienden van Johannes de Doper en ook alles over Ontmoeten ráákt! 

A tot Z
Vervolgens ziet u A t/m Z (Ik zoek). Dit is dé weg waar u alfabetisch alle onderwerpen op de kernwoorden kunt vinden binnen de deelsite van Montfoort-Linschoten. Een onderwerp of artikel is soms langs meerdere kernwoorden te vinden. In deze lijst vindt u de titel van de artikelen die op de website zijn geplaatst.

Een centrale plek is er daarna voor Activiteiten/Nieuws. Dit is het meest actuele deel van onze website. Hier vindt u het meest recente nieuws van onze geloofsgemeenschap. Archief/Foto’s is de plek om ons fotoalbum in te zien en daar zijn ook heel veel gearchiveerde berichten te vinden. 

Familieberichten is de meest geraadpleegde rubriek van onze website. Hier treft u een overzicht van onze overledenen. Liturgievieringen van zowel onze geloofsgemenschap als de andere kerken in onze parochie zijn hier te vinden.  Als laatste rechts het menu over onze Werkvelden (Wat doen we). Daar kunt u alle vaste informatie vinden over wat we doen binnen alle werkvelden, koren en (werk)groepen die actief zijn binnen onze geloofsgemeenschap. 

Webmasters/redactieteam

Deze website en de wekelijkse nieuwsbrief BIJ-Johannes, alsmede de input op Facebook en Twitter wordt verzorgd door een tweetal webmasters. Als u wilt reageren of een bericht aan ons wil sturen klik dan hier voor een contactformulier

Op de foto's de twee webmasters: 
Helma Spruit en Ben van Blokland.

helmaSpruit nwBen


 
© 3eenheidparochie 2012 - 2023          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top