R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

kerstechoMet Kerst en Pasen wordt er in Linschoten door de gezamenlijke kerken een ECHO verspreid. Wij doen als geloofsgemeenschap mee aan dit initiatief.

Kerst blijf boeien! is het thema van het nummer dan vanaf 14/15 december na de viering in Linschoten zal worden uitgereikt. Voor belangstellenden in Montfoort ligt er ook een (klein) stapeltje in hal van de kerk. U mag zolang de voorraad strekt gratis een blad meenemen. Op is op.

Er brandt opvallend veel licht in het kerstnummer, met artikelen over een lichtjestocht en het missionaire initiatief ‘Spoor van Licht’ in Groningen. Het is ook mogelijk om het blad digitaal te lezen.

Terug naar startpagina           Klik hier om deze kerstechco digitaal in te zien