R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

dauwtrappen30 Mei Hemelvaart beginnen we met dauwtrappen.

Ook dit jaar organiseert de Werkgroep Oecumene Montfoort (WOM) weer voor iedereen die zin heeft op Hemelvaart: dauwtrappen. We vertrekken om 7.00 uur bij de Rank, Verlengde Hoogstraat 26, Montfoort.

Er is een mooie, niet al te lange wandeling door de natuur uitgezet. Onderweg zullen er een paar korte bezinnende momenten zijn.

Om 9.00 uur zijn we weer in de Rank, waar we gezellig met elkaar een broodje eten. Er is koffie en thee. Het is handig als u even opgeeft als u mee wilt lopen en een broodje mee eet. Meld dit bij Gerard Vendrig.
Om 10.00 uur sluiten we in de Rank af met een oecumenische viering, waar iedereen van harte bij is uitgenodigd.

NB In onze kerk is er geen viering.

Terug naar Startpagina           Aanmelden bij Gerard Vendrig - klik hier voor contactformulier