R.K. Geloofsgemeenschap H. Victor - Benschop

Sommige vieringen hebben een speciaal sacramenteel karakter. 

Elke vierde zondag van de maand is de mogelijkheid tot een doopviering. Hiervoor kunnen ouders hun kind opgeven bij mevr. D. vd IJssel (0348 - 45 14 58).

De vieringen van Eerste Heilige Communie en Heilig Vormsel worden bij voldoende animo elk jaar gehouden. Dit is echter afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, daar het bisdom een minimum aantal heeft vastgesteld.
1ecommunie2013 Dsc 5380aKinderen in de leeftijd van 7 jaar worden gedurende een bepaalde periode voorbereid om deel te kunnen nemen aan de maaltijd van de Heer.
Ouders met kinderen in groep 4 van de katholieke basisschool  in onze geloofsgemeenschap (de Sint Victorschool) worden per brief uitgenodigd hun kinderen aan te melden voor de voorbereiding op de eerste Heilige Communie.
Ouders met kinderen in groep 4 op andere scholen worden ook schriftelijk benaderd.
slideshow doop Dsc 4807aDoor het doopsel worden pasgeborenen opgenomen in de geloofsgemeenschap van Jezus en staan zij aan het begin van een weg die ook door hun ouders voor hen is uitgekozen.
Ouders die besluiten om hun kindje te laten dopen kunnen contact opnemen met het secretariaat. Het secretariaat zorgt er voor, dat de ouders de nodige informatie krijgen.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top