R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Naast de bekende A t/m Z (Ik zoek)-functie is er verder gewerkt aan (nog) betere zoekresultaten.

zoekfunctieOp iedere website (parochie en geloofsgemeenschappen) staat rechtsboven de startpagina een invulscherm met de tekst 'Binnen alle deelsites zoeken op' gevolgd door het woord Zoeken. Het is de bedoeling dat u daar een woord invult, wat u zoekt (zie rode pijl).

De zoekresultaten van het woord, dat u in dat vakje invult, wordt zichtbaar op de voorpagina onder de slideshow van de deelsite waar u de zoekopdracht opgeeft, behalve wanneer u gekozen hebt voor een item uit Weblinks of Ledenadministratie. Vervolgens klik u op de link die blauw gekleurd is. De documenten van de site van onze geloofsgemeenschap hebben als kenmerk ij-naam van het document waarin het ingevulde zoekwoord voorkomt.

Er wordt gezocht op een exacte match van een heel woord. Dus als u zoekt naar Emmaus dan komt Emmauskerk niet in de resultaten voor.
Met uitgebreid zoeken zijn er meer mogelijkheden. Die functie wordt zichtbaar als deze zoekfunctie niet het resultaat oplevert, dat u wenst.