R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Van het restauratiefonds is het eindverslag ontvangen. U kunt dat via deze link lezen.
Naast de bekende A t/m Z (Ik zoek)-functie is er verder gewerkt aan (nog) betere zoekresultaten.

zoekfunctieOp iedere website (parochie en geloofsgemeenschappen) staat rechtsboven de startpagina een invulscherm met de tekst 'Binnen alle deelsites zoeken op' gevolgd door het woord Zoeken. Het is de bedoeling dat u daar een woord invult, wat u zoekt (zie rode pijl).

De zoekresultaten van het woord, dat u in dat vakje invult, wordt zichtbaar op de voorpagina onder de slideshow van de deelsite waar u de zoekopdracht opgeeft, behalve wanneer u gekozen hebt voor een item uit Weblinks of Ledenadministratie. Vervolgens klik u op de link die blauw gekleurd is. De documenten van de site van onze geloofsgemeenschap hebben als kenmerk ij-naam van het document waarin het ingevulde zoekwoord voorkomt.

Er wordt gezocht op een exacte match van een heel woord. Dus als u zoekt naar Emmaus dan komt Emmauskerk niet in de resultaten voor.
Met uitgebreid zoeken zijn er meer mogelijkheden. Die functie wordt zichtbaar als deze zoekfunctie niet het resultaat oplevert, dat u wenst.
Het rooster met de uitgavedata en deadlines voor 2019 is nu hier beschikbaar.

Voor het aanleveren van kopij zijn wat regels vastgesteld die u hier kunt nalezen.
ParochiecentrumGeloofsgemeenschap H. Nicolaas
St. Nicolaasstraat 12
3401 BS  IJsselstein
Tel. (030) 761 31 21

Het secretariaat is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 12.00 uur. (Op woensdag dus gesloten.)
De administratie is op maandag- donderdag- en vrijdagmorgen aanwezig.

U kunt ook via dit formulier contact opnemen met het secretariaat.
Er kunnen geen bijlagen worden meegezonden.

BasilicaTorenOpeningstijden van de kerk van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 15.30 uur.
Zondagviering om 11.00 uur
De e-mailadressen van werkgroepen in onze geloofsgemeenschap zijn nu in lijn gebracht met de e-mailadressen die binnen de hele parochie gebruikt worden.
Mochten deze werkgroepen in uw adresboek voorkomen, wilt u deze dan daar aanpassen?
Het gaat om de volgende adressen:

Als u "BIJeen" digitaal wilt lezen is deze versie te downloaden:

2019 - nr. 03 (13 april t/m 31 mei 2019)
2019 - nr. 02 (2 maart t/m 12 april 2019)
2019 - nr. 01 (19 januari t/m 1 maart 2019)

nieuwsbrief8juni2018kopAl ruim 2 jaar verzorgt de webmaster wekelijks een Nieuwsbrief. De eerste kwam op 3 april 2016 uit en behoudens vakanties van de webmaster (wegens gebrek aan vervanging) krijgen mensen die hierop geabonneerd zijn iedere week het laatste nieuws. Bovendien kunt u, als u dat wilt, ook tussentijdse meldingen van overledenen in uw mailbox krijgen.
Aanmelden kan via deze link