R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

• Slideshow Zoomsessies alg
    Uit het aanbod van 'BIJeen rondom leven en geloof'.
    Vergeet u niet zich op te geven?
  • Slideshow Zoomsessies 3 11
    De eerste uit de Zoom-serie: Flamenco als spirituele oefening
  • Slideshow Zoomsessies 10 11
    De tweede oefening uit de Zoomserie: Creatief schrijven
  • corona update

Met ingang van zaterdag 10 oktober is er
    voorlopig iedere zaterdag
    om 17.00 uur een eucharistieviering in de basiliek

• Kerkdienstgemist

Wilt u een viering live volgen klik op dit bovenstaande logo van kerkdienstgemist

en klik daarna om te starten op het driehoekje in het beeldvlak.

Wilt u een viering terugkijken/luisteren selecteer dan eerst de gewenste viering in het overzicht.
    Dit overzicht staat onder het beeld en u kunt er tot 6 maanden terug de vieringen vinden (doorscrollen)

• coronavirus
    Lees hier het nieuwste protocol voor vieringen in verband met het Coronavirus
  • Nazomermarkt 2020 web
    Coronaproof. De nazomer- snuffelmarkt is prima verlopen.
    En wat hebben we geboft met het weer!
  • Maria icoon JL
    Icoon Hodigitria, ‘Zij die de weg wijst’ (geschreven door Paul Brenninkmeijer)
  • Mariabeeld op pilaar
    Mariabeeld - Basiliek IJsselstein
    (foto: Leo Manders)
  • Zwarte Madonna Czestochowa
    Zwarte Madonna - Czestechowa
    (Foto: Annemiek Smulders)
  • Maria Osnabruck
    Mariabeeld in de St. Marien-Kirche in Osnabrück
    (foto: Annemiek Smulders)
  • Maria de Meerdere Kathedraal Lissabon web
    Glas in lood raam in de Kathedraal van Lissabon
    (foto: Annemiek Smulders)
    Bewaren

Via deze website worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Wilt u van wijzigingen op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich hier inschrijven voor de gratis Nieuwsbrief.

Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid. Als u de parochiesite wilt bezoeken, klik dan op het logo boven de menubalk. Aan de bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeengemeenschappen van onze parochie. Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.
Als u een artikel niet kunt vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. Of door in van A t/m Z te zoeken. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.
Hiernaast worden de meest recente publicaties getoond. U kunt de geplaatste artikelen ook lezen door op die link te klikken.
Wilt u weten welke activiteiten er zijn, dan klikt u hier of rechtsbovenin onder Agenda - wat is er te doen?

De parochiebrede diaconale acties, het catechese aanbod en de jongerenactiviteiten kunt u op de parochiesite vinden.
Uiteraard is commentaar van harte welkom. Als het gaat om de inhoud van de informatie op deze site, neem dan contact op met de webmaster (Annemiek Smulders). Als het om de werking van de site gaat, neem dan contact op met de webadministrator (Henk Kok). U kunt ons ook bereiken via het contact menu in de rechter kolom.

Voor onze vrijwillligers is het gebruikersmenu via deze site (rechts bovenin) bereikbaar.

corona updateMet ingang van maandag 19 oktober zijn wij minder bereikbaar.

Volgens de voorschriften van het bestuur zal er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt worden.
De kerk wordt wel 's morgens geopend.
Er zal regelmatig naar de post en de e-mail gekeken worden.
Op vrijdagmorgen kan men zich tussen 9.00 en 12.00 uur opgeven voor de viering op zaterdag om 17.00 uur, of voor de viering op zondag om 11.00 uur.

Normaliter, maar nu even niet....
Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen zijn we geopend van 9.00-12.00 uur.
De administratie is op maandag- en vrijdagmorgen aanwezig.
Bezoekadres: Sint Nicolaasstraat 12. Het telefoonnummer is: (030) 761 31 21

Wij vragen met klem de gebruikers / werkgroepen, hun ruimte te allen tijde te reserveren, zodat de gastvrouwen en -heren op de hoogte zijn welke bezoekers zij kunnen verwachten.
In de winterperiode kunnen wij er dan rekening mee houden door de verwarming te laten branden.
Van de groepen die een middag- of avondvergadering/bijeenkomst hebben vragen wij om medewerking voor wat betreft het opruimen van de vaat en het schoonmaken van de tafels na afloop hiervan.

Als u zelf niet kunt reserveren, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen dat dan voor u doen.