R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Zij woonde aan de Lopikerweg Oost te Lopikerkapel

De uitvaart is (in besloten kring) op maandag 30 maart om 10.30 uur in de St. Nicolaasbasiliek,

Voorganger: Mevrouw Annie Kromwijk
    BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Zij woonde in Mariënstein.

De uitvaart is op vrijdag 3 april, in besloten kring, in de St. Nicolaasbasiliek,

• Kerkdienstgemist

Wilt u een viering live volgen klik op dit bovenstaande logo van kerkdienstgemist

en klik daarna om te starten op het driehoekje in het beeldvlak.

Wilt u een viering terugkijken/luisteren selecteer dan eerst de gewenste viering in het overzicht.
    Dit overzicht staat onder het beeld en u kunt er tot 6 maanden terug de vieringen vinden (doorscrollen)

• coronavirus
    Lees hier het laatste nieuws over maatregelen in verband met het Coronavirus
Vanwege alle Corona-maatregelen zullen de fysieke bijeenkomsten van "40 stiltemomenten op weg naar Pasen" niet meer doorgaan. Er wordt hard gewerkt aan een online alternatief, wat deze week al in gang is gezet. Op maandag en vrijdag is er een ingesproken meditatie te beluisteren op de website van de protestantse gemeente IJsselstein. Op woensdag staat er uiterlijk 's avonds een meditatie op de kerkomroep van PKN Gemeente De Rank. Wij hopen dat dit voor veel mensen een goed alternatief zal zijn. In het rooster staan alleen de dageliujkse lezingen genoemd.

40 stiltemomenten 2020Ik had een droom, schreef hem op en deelde hem met jullie. Dit is de droom:
Wat als we in de vastentijd, van Aswoensdag (26 februari 2020) tot en met de woensdag in de Stille Week (8 april 2020), elke dag ergens een stiltemoment houden waar mensen tot rust kunnen komen en samen met anderen in stilte kunnen luisteren naar een Bijbeltekst? Zou dat iets zijn? Zouden daar mensen naartoe komen? Nu is het zover. Het project gaat starten!

Via deze website worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Wilt u van wijzigingen op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich hier inschrijven voor de gratis Nieuwsbrief.

Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid. Als u de parochiesite wilt bezoeken, klik dan op het logo boven de menubalk. Aan de bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeengemeenschappen van onze parochie. Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.
Als u een artikel niet kunt vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. Of door in van A t/m Z te zoeken. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.
Hiernaast worden de meest recente publicaties getoond. U kunt de geplaatste artikelen ook lezen door op die link te klikken.
Wilt u weten welke activiteiten er zijn, dan klikt u hier of rechtsbovenin onder Agenda - wat is er te doen?

De parochiebrede diaconale acties, het catechese aanbod en de jongerenactiviteiten kunt u op de parochiesite vinden.
Uiteraard is commentaar van harte welkom. Als het gaat om de inhoud van de informatie op deze site, neem dan contact op met de webmaster (Annemiek Smulders). Als het om de werking van de site gaat, neem dan contact op met de webadministrator (Henk Kok). U kunt ons ook bereiken via het contact menu in de rechter kolom.

Voor onze vrijwillligers is het gebruikersmenu via deze site (rechts bovenin) bereikbaar.

In verband met het Coronavirus is het parochiecentrum voorlopig, tot nader bericht, gesloten.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur. (Op woensdag gesloten.)
De administratie is op maandag- donderdag- en vrijdagmorgen aanwezig.
Bezoekadres: Sint Nicolaasstraat 12. Het telefoonnummer is: (030) 761 31 21

Wij vragen met klem de gebruikers / werkgroepen, hun ruimte te allen tijde te reserveren, zodat de gastvrouwen en -heren op de hoogte zijn welke bezoekers zij kunnen verwachten.
In de winterperiode kunnen wij er dan rekening mee houden door de verwarming te laten branden.
Van de groepen die een middag- of avondvergadering/bijeenkomst hebben vragen wij om medewerking voor wat betreft het opruimen van de vaat en het schoonmaken van de tafels na afloop hiervan.

Als u zelf niet kunt reserveren, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen dat dan voor u doen.