• Kerkdienstgemist

Wilt u een viering live volgen klik op dit bovenstaande logo van kerkdienstgemist

en klik daarna om te starten op het driehoekje in het beeldvlak.

Wilt u een viering terugkijken/luisteren selecteer dan eerst de gewenste viering in het overzicht.
    Dit overzicht staat onder het beeld en u kunt er tot 6 maanden terug de vieringen vinden (doorscrollen)

• Maria van Eiteren-DSC06485
    O.L. Vrouw van Eiteren - Basiliek IJsselstein
    (foto: Leo Manders)
  • Zwarte Madonna Czestochowa
    Zwarte Madonna - Czestechowa
    (Foto: Annemiek Smulders)
  • Maria icoon JL
    Icoon Hodigitria, ‘Zij die de weg wijst’ (geschreven door Paul Brenninkmeijer)
  • Mariabeeld op pilaar
    Mariabeeld - Basiliek IJsselstein
    (foto: Leo Manders)
  • Maria de Meerdere Kathedraal Lissabon
    Glas in lood raam in de Kathedraal van Lissabon
    (foto: Annemiek Smulders)
  • P1190460 cut
    Mariabeeld in de St. Marien-Kirche in Osnabrück
    (foto: Annemiek Smulders)
  • vrijwilligersavond 2017 web
    Op 9 november is er weer en vrijwilligersavond in de Agnesschool

Bewaren

Via deze website worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Wilt u van wijzigingen op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich hier inschrijven voor de gratis Nieuwsbrief.

Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid. Als u de parochiesite wilt bezoeken, klik dan op het logo boven de menubalk. Aan de bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeengemeenschappen van onze parochie. Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.
Als u een artikel niet kunt vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. Of door in van A t/m Z te zoeken. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.
Hiernaast worden de meest recente publicaties getoond. U kunt de geplaatste artikelen ook lezen door op die link te klikken.
Wilt u weten welke activiteiten er zijn, dan klikt u hier of rechtsbovenin onder Agenda - wat is er te doen?

De parochiebrede diaconale acties, het catechese aanbod en de jongerenactiviteiten kunt u op de parochiesite vinden.
Uiteraard is commentaar van harte welkom. Als het gaat om de inhoud van de informatie op deze site, neem dan contact op met de webmaster (Annemiek Smulders). Als het om de werking van de site gaat, neem dan contact op met de webadministrator (Henk Kok). U kunt ons ook bereiken via het contact menu in de rechter kolom.

Voor onze vrijwillligers is het gebruikersmenu via deze site (rechts bovenin) bereikbaar.

Met ingang van 1 september 2018 zijn de openingstijden veranderd!
Van maandag t/m woensdag en op vrijdag zijn wij van 9.00-12.00 uur geopend.
We zijn dan op donderdag gesloten, behalve als het parochieblad BIJeen opgehaald moet worden. Dan kan men daarvoor terecht tussen 9.00 en 12.00 uur.
De administratie is op woensdag- en vrijdagmorgen aanwezig. (Tijdelijk niet op maandag.)

Het telefoonnummer is: (030) 761 31 21
Bezoekadres: Sint Nicolaasstraat 12

Wij vragen met klem de gebruikers / werkgroepen, hun ruimte te allen tijde te reserveren, zodat de gastvrouwen en -heren op de hoogte zijn welke bezoekers zij kunnen verwachten.
In de winterperiode kunnen wij er dan rekening mee houden door de verwarming te laten branden.
Van de groepen die een middag- of avondvergadering hebben vragen wij om medewerking voor wat betreft het opruimen van de vaat en het schoonmaken van de tafels na afloop van een vergadering.

Als u zelf niet kunt reserveren, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen dat dan voor u doen.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top