R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Aankondiging IKO Volkskerstzang 2019 in Oude Nicolaaskerk.

Dinsdag 17 december is in IJsselstein de jaarlijkse volkskerstzang in de oude Nicolaaskerk, Kronenburgplantsoen 2. Aanvang 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Deze volkskerstzang wordt georganiseerd door het IKO, het Interkerkelijk Overleg in IJsselstein. Dit is een samenwerkingsverband tussen de Gereformeerde kerk vrijgemaakt, Hervormde gemeente IJsselstein, Parochie Heilige Drie-eenheid en Protestantse gemeente IJsselstein.

Net als andere jaren is ook nu weer een mooi programma samengesteld. Tijdens het programma is er volop gelegenheid om de bekende kerstliederen mee te zingen, te luisteren naar een meditatie met als thema "Komt verwondert u", te luisteren naar een mooi koor en te genieten van de muziek die ten gehore wordt gebracht. Na afloop is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken in het koor van de kerk. Zet deze avond alvast in uw agenda.

De avond is geslaagd wanneer u en jij er bij bent en met ons meezingt. Iedereen is van harte uitgenodigd de volkskerstzang bij te wonen.