R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

P1010692 webOp zaterdag 18 mei hielden we weer onze jaarlijkse Voorjaarsmarkt op het kerkplein.

En wat hadden we een mooi weer! Mede daardoor was het de hele dag lekker gezellig druk. Niet te, zodat je overal lekker kon neuzen.

Ook de wafels waren erg in trek, met gevolg dat rond half een al het beslag op was en er geen wafels meer te koop.
Daarna gingen we over op hamburgers.
Intussen raakten de kramen ook steeds leger en werd om 15.30 besloten om op te gaan ruimen.
Met de meeste vrijwilligers, waarvan sommigen al vanaf 's morgens zes uur bezig waren, hebben we nog even in de tuin van het parochiecentrum de dag besproken onder het genot van een hapje en drankje. En uiteraard in afwachting van de uitslag van de opbrengst avn deze dag. Omdat er nog wat dingen betaald moeten worden is het bedrag nog niet exact bekend, maar zal net iets boven de € 4.000,- uitkomen.
Een kleine sfeerimpressie vindt u in het album, dat u hier kunt bekijken.