R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Slideshow Nieuwsbrief kopAls er nieuwe relevante berichten op onze website zijn geplaatst wordt er in pincipe eenmaal per week een Nieuwsbrief verstuurd. Alleen bij urgente mededelingen zal er tussentijds bericht gestuurd worden.
De ontvangers komen via één muisklik van daaruit eenvoudig direct op de juiste webpagina.
Deze nieuwsbrieven zijn vooral bedoeld als een reminder. Het is onze meest actuele informatiebron.

Ruim 350 mensen zijn inmiddels op deze nieuwsbrief geabonneerd, dus blijf niet achter en meld u ook aan!! Dat kan via deze link.

Goede communicatie is een belangrijk issue in onze geloofsgemeenschap. Helpt ook u mee dit verder te verbeteren? Daarom aan de huidige ontvangers een oproep om anderen in uw familie, of buren en vrienden- en kennissenkring op deze mogelijkheid te wijzen. Het is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos. Of neem initiatief en meld hen in overleg aan.