Zij woonde Guyottestraat

Afscheid nemen en condoleren op donderdag 24 mei van 19.00-19.45 uur bij Monuta Landsman,

• Voorjaarsmarkt 2018
  • IMG 6010 1024
    We hopen op weer zo'n zonnige dag voor de voorjaarsmarkt op 2 juni
    (foto: Gerard van Buuren)
    Maria van Eiteren
    (Foto: Leo Manders)
  • Zwarte Madonna Czestochowa
    Zwarte Madonna - Czestechowa
    (Foto: Annemiek Smulders)
  • Maria icoon JL
    Icoon Hodigitria, ‘Zij die de weg wijst’ (geschreven door Paul Brenninkmeijer)
  • Mariabeeld op pilaar
    Mariabeeld - Basiliek IJsselstein
    (foto: Leo Manders)
  • Maria de Meerdere Kathedraal Lissabon
    Glas in lood raam in de Kathedraal van Lissabon
    (foto: Annemiek Smulders)
  • P1190460 cut
    Mariabeeld in de St. Marien-Kirche in Osnabrück
    (foto: Annemiek Smulders)
  • P1230254H.Familie web
    Excursie naar de Beeldentuin in Hooddorp in het kader van ons vitaliteitsproject.
    H. Familie
    (foto A. Smulders-Claessen)
  • P1230247r Ruth web
    Excursie naar de Beeldentuin in Hoofddorp in het kader van ons vitaliteitsproject
    Ruth
    (foto: A. Smulders-Claessen)
  • 3 eenheid

De H. Drie-eenheid. A. Rubljov, ca 1410. Icoon. Moskou, Tretjakov-Galerij.

Via deze website worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Wilt u van wijzigingen op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich hier inschrijven voor de gratis Nieuwsbrief.

Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid.
Als u de parochiesite wilt bezoeken, klik dan op het logo boven de menubalk.
Aan de bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeengemeenschappen van onze parochie.
Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.
Als u een artikel niet kunt vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.
Hiernaast worden de meest recente publicaties getoond. U kunt de geplaatste artikelen ook lezen door op die link te klikken.
Wilt u weten welke activiteiten er zijn, dan klikt u hier of rechtsbovenin onder Agenda - wat is er te doen?

De parochiebrede diaconale acties en de jongerenactiviteiten kunt u op de parochiesite vinden.
Uiteraard is commentaar van harte welkom. Als het gaat om de inhoud van de informatie op deze site, neem dan contact op met de webmaster (Annemiek Smulders). Als het om de werking van de site gaat, neem dan contact op met de webadministrator (Henk Kok). U kunt ons ook bereiken via het contact menu in de rechter kolom.

Voor onze vrijwillligers is het gebruikersmenu via deze site (in de zijbalk) bereikbaar.

Het secretariaat is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur.
De administratie is op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen aanwezig.

Het telefoonnummer is: (030) 761 31 21
Bezoekadres: Sint Nicolaasstraat 12

Wij vragen met klem de gebruikers / werkgroepen, hun ruimte te allen tijde te reserveren, zodat de gastvrouwen en -heren op de hoogte zijn welke bezoekers zij kunnen verwachten.
In de winterperiode kunnen wij er dan rekening mee houden door de verwarming te laten branden.
Van de groepen die een middag- of avondvergadering hebben vragen wij om medewerking voor wat betreft het opruimen van de vaat en het schoonmaken van de tafels na afloop van een vergadering.

Als u zelf niet kunt reserveren, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen dat dan voor u doen.
Wellicht vraagt u zich af waar u moet zijn voor bijvoorbeeld dopen, huwelijk, uitvaart, ziekenzalving, vormsel, kerkbijdrage, biecht, doopbewijs, parochieblad, gesprek met een pastor etc. etc.
Of gewoon voor het aanmelden bij onze geloofsgemeenschap. In veel gevallen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de lokale geloofsgemeenschap.

Onder "Lees meer" vindt u een aantal onderwerpen: