De uitvaart is op donderdag 2 augustus om 10.15 uur in de St. Nicolaasbasiliek,
    waarna om 12.00 uur de crematie in crematorium Domstede in Utrecht zal plaatsvinden.

• P1250541 fb
    Eucharistieviering b.g.v. het 60-jarig priesterfeest van pasor Wim van Wijk
    met leden van de diverse koren
    (foto: A. Smulders)

• Kerkdienstgemist

Wilt u een viering live volgen klik op dit bovenstaande logo van kerkdienstgemist

en klik daarna om te starten op het driehoekje in het beeldvlak.

Wilt u een viering terugkijken/luisteren selecteer dan eerst de gewenste viering in het overzicht.
    Dit overzicht staat onder het beeld en u kunt er tot 6 maanden terug de vieringen vinden (doorscrollen)

• 3 eenheid

De H. Drie-eenheid. A. Rubljov, ca 1410. Icoon. Moskou, Tretjakov-Galerij.

Via deze website worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Wilt u van wijzigingen op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich hier inschrijven voor de gratis Nieuwsbrief.

Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid. Als u de parochiesite wilt bezoeken, klik dan op het logo boven de menubalk. Aan de bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeengemeenschappen van onze parochie. Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.
Als u een artikel niet kunt vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. Of door in van A t/m Z, uiterst rechts, te zoeken. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.
Hiernaast worden de meest recente publicaties getoond. U kunt de geplaatste artikelen ook lezen door op die link te klikken.
Wilt u weten welke activiteiten er zijn, dan klikt u hier of rechtsbovenin onder Agenda - wat is er te doen?

De parochiebrede diaconale acties en de jongerenactiviteiten kunt u op de parochiesite vinden.
Uiteraard is commentaar van harte welkom. Als het gaat om de inhoud van de informatie op deze site, neem dan contact op met de webmaster (Annemiek Smulders). Als het om de werking van de site gaat, neem dan contact op met de webadministrator (Henk Kok). U kunt ons ook bereiken via het contact menu in de rechter kolom.

Voor onze vrijwillligers is het gebruikersmenu via deze site (in de zijbalk) bereikbaar.

Het secretariaat is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur.
De administratie is op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen aanwezig.
In de vakantieperiode (van 2 juli t/m 27 augustus) is het secretariaat echter gesloten op maandag en donderdag.

Het telefoonnummer is: (030) 761 31 21
Bezoekadres: Sint Nicolaasstraat 12

Wij vragen met klem de gebruikers / werkgroepen, hun ruimte te allen tijde te reserveren, zodat de gastvrouwen en -heren op de hoogte zijn welke bezoekers zij kunnen verwachten.
In de winterperiode kunnen wij er dan rekening mee houden door de verwarming te laten branden.
Van de groepen die een middag- of avondvergadering hebben vragen wij om medewerking voor wat betreft het opruimen van de vaat en het schoonmaken van de tafels na afloop van een vergadering.

Als u zelf niet kunt reserveren, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen dat dan voor u doen.
Wellicht vraagt u zich af waar u moet zijn voor bijvoorbeeld dopen, huwelijk, uitvaart, ziekenzalving, vormsel, kerkbijdrage, biecht, doopbewijs, parochieblad, gesprek met een pastor etc. etc.
Of gewoon voor het aanmelden bij onze geloofsgemeenschap. In veel gevallen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de lokale geloofsgemeenschap.

Onder "Lees meer" vindt u een aantal onderwerpen:

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top