De parochieraad is de vergadering van de voorzitters van de kerkcommissies en de voorzitters van de pastoraatgroepen. Het is het belangrijkste adviesorgaan van het parochiebestuur.

De voorzitter van de vergadering is de voorzitter van het pastorale team, het secretariaat van de vergaderingen wordt gevoerd door de secretaris van het parochiebestuur. De andere leden van het parochiebestuur kunnen de vergaderingen bijwonen, zodat ook zaken uit hun portefeuilles goed kunnen worden besproken en toegelicht.

De parochieraad komt minimaal 2x per jaar bijeen. De hoofdtaak van de raad is: het adviseren van het parochiebestuur over alle pastorale en beheersmatige onderwerpen, die in de parochie aan de orde zijn.

parochieraadEr zijn twee verslagen van de vergadering op 29 mei 2018 in Cabauw deze zijn verslag 1# en verslag 2# beschikbaar.

Het verslag van de vergadering op 21 november 2017 in Montfoort is hier beschikbaar.

Het verslag van de vergadering op 31 mei 2017 is
hier beschikbaar.

Het verslag van de vergadering 23 november 2016 is hier beschikbaar.

Als u
hier klikt kunt u het verslag lezen van de vergadering van de parochieraad van 8 juni 2016.

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top