De parochiedatabase bevat een breed skala van informatie van en voor de Parochie van de H. Drie-eenheid. Deze gegevens zijn in de eerste plaats bestemd voor de actieve leden binnen de parochie. Dat is de reden waarom men over het algemeen eerst met behulp van een Gebruikersnaam en een Wachtwoord zich moet melden, voordat de informatie toegankelijk wordt. Een uitzondering hierop zijn natuurlijk de gegevens die in de vorm van overzichten aan het hele publiek van de website beschikbaar worden gesteld. Als u bent ingelogd, hangt het ook van uw autorisatie af wat u hier te zien krijgt. Uw autorisatie is gekoppeld aan uw rol in de parochie.

Alle documentatie over de parochiedatabase vindt u terug bij de letter D.

Z

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top