R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

In onze geloofsgemeenschap laten de tieners ook van zich horen!

Elke vrijdagavond repeteert het tienerkoor. Verschillende kinderen die al jaren bij de Bavonootjes zongen, wilden graag alleen met leeftijdgenoten zingen.
Daarom zijn we in september 2011 gestart met 7 tieners in de leeftijd van 12-15 jaar. Het was even wennen, maar al gauw vonden we onze draai. Er wordt serieus gerepeteerd, maar ook veel gelachen en af en toe te veel gekletst. We zingen in de jongerenvieringen op zaterdagavond, enkele zondagvieringen per jaar, de vormselviering , de opening van het jaar en werken mee aan het concert met de Bavonootjes.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot 11 leden. Helaas hebben enkele jongeren afgehaakt vanwege sport. Hoewel het koor openstaat voor alle jongeren tot 18 jaar komt de aanwas elk jaar uit het kinderkoor.

Wil jij zingen, maar ben je bang dat je niet goed genoeg bent? Kom gerust langs, want de groep is de moeite waard. Niemand kijkt elkaar vreemd aan als het niet goed gaat en we helpen elkaar. We beginnen om 20.15 uur en zingen ongeveer een uur. Daarna eten we chips en drinken we limonade en kletsen we nog wat. Sommigen maken weer muziek. Tegen 22.00 uur sluit ik toch echt deur.

tienerkoor vormselviering2013 Dsc 8322kl

Kom en doe mee. Je krijgt er geen spijt van. Heb je nog vragen dan kun je me altijd bellen of mailen.

Bertie van Sevenbergen (dirigent)
© 3eenheidparochie 2012 - 2023          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top