R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

kerkdienstgemist nieuwAls u in het hiernaast staande plaatje klikt, kunt u de opgenomen viering(en) beluisteren en/of downloaden. De opnames (alleen geluid, geen beeld) van vieringen zijn beperkt tot eucharistie-, woord- en communie- en gebedsvieringen.

Doop- en huwelijksvieringen, uitvaarten en avondwaken kunnen voor privé-doeleinden wél worden opgenomen, maar zijn niet voor derden beschikbaar (tenzij de familie dat anders wil!).

Er is een app Kerkdienst Gemist beschikbaar. U kunt deze app gratis downloaden in Play Store/App Store.

Voor meer informatie kunt u hier lezen wat er bij komt kijken om de luisteraar van dienst te kunnen zijn. Ook zijn cijfers beschikbaar hoe vaak er gebruikt van wordt gemaakt.

Aantal luisteraars besloten vieringen

Door de uitbraak van het coronavirus gaan de vieringen in onze Bavo-kerk tot en met Pinksteren niet door.
Sinds 20 maart 2020 worden vieringen
 in besloten kring gehouden en uitgezondenAls u hier klikt kunt u zien, hoeveel luisteraars deze besloten vieringen (live/niet-live) hebben gevolgd.