R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

kerkdienstgemist nieuwAls u in het hiernaast staande plaatje klikt, kunt u de opgenomen viering(en) beluisteren en/of downloaden. De opnames (alleen geluid, geen beeld) van vieringen zijn beperkt tot eucharistie-, woord- en communie- en gebedsvieringen.
De opgenomen vieringen worden na twee weken verwijderd conform de AVG-richtlijnen van het parochiebestuur (punt 5 privacyverklaring bewaartermijn: klik hier)

Doop- en huwelijksvieringen, uitvaarten en avondwaken kunnen voor privé-doeleinden wél worden opgenomen, maar zijn niet voor derden beschikbaar (tenzij de familie dat anders wil!).

Er is een app Kerkdienst Gemist beschikbaar. U kunt deze app gratis downloaden in Play Store/App Store.

Aantal luisteraars/kijkers vieringen
Door de uitbraak van het coronavirus gingen de vieringen in onze Bavo-kerk vanaf 20 maart 2020 tot 5 juli 2020 niet door. Daarvoor in de plaats werden besloten vieringen gehouden. Per laatstgenoemde datum werden onder strikte voorwaarden weer open vieringen in de Bavo-kerk mogelijk.
Als u hier klikt kunt u zien, hoeveel luisteraars/kijkers (kijkers in december 2020 en in maart/april 2021) deze vieringen (live/niet-live) hebben gevolgd.