R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Maria stond op en ging met spoedwjd2022

Paus Franciscus heeft op zaterdag 22 juni 2019 het thema bekend gemaakt van de Wereldjongerendagen (WJD) die in 2022 plaatsvinden in Lissabon: ‘Maria stond op en ging met spoed’. De paus deed dit aan het eind van een internationale bijeenkomst met jongeren in Rome.

Lees hier het gehele bericht.
wapenaartsbisdomHet Aartsbisdom Utrecht organiseert zaterdag 21 september weer een diocesane misdienaarsdag: de Tarcisiusdag. Alle misdienaars en acolieten van het aartsbisdom zijn, met hun begeleiders, die dag van harte welkom in Utrecht.

De Tarcisiusdag begint met een Eucharistieviering in de St. Catharinakathedraal (Lange Nieuwstraat 36, Utrecht).

De misdienaars en acolieten lopen, in hun eigen toog, in processie naar de kerk. “Dat is altijd een mooi gezicht!,” aldus de werkgroep die de dag organiseert. Daarna volgt een middagprogramma vol activiteiten, dat eindigt bij het bisschopshuis waar drinken en een frietkraam klaar staan. De dag wordt afgesloten in de tuin van de kardinaal. “Net als bij de eerdere succesvolle edities hopen wij op een hoge opkomst, noteer de datum daarom alvast in uw agenda!,” zo roept de werkgroep op.

Voor het volledige programma: klik hier.
Voor algemene jongereninformatie kun je hier terecht.
fbDe jongerengroep van de parochie van de H. Drie-eenheid heeft een Facebook-account.

Klik op het plaatje of hier.