R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

jongaartsbisdomutrechtDe feestweek gaat door: klik hier.

In de zomervakantie van 2020 organiseert het bisdom weer een tienerkamp! Het tienerkamp is één grote feestweek. “We vieren namelijk alle grote christelijke feesten van het jaar: de geboorte van Jezus met Kerstmis, de gebeurtenissen van Pasen en Pinksteren. En dat alles binnen één week. Kerstdiner en Paaseieren zullen niet ontbreken! Verder staan er veel toffe activiteiten in de planning, zoals op de fiets de omgeving verkennen, uitdagende spellen spelen, wandeltochten maken en zwemmen. Maar het wordt natuurlijk pas écht een feest als jij erbij bent, dus meld je snel aan!” aldus de organisatie.

Wanneer: 1 t/m 6 augustus
Waar: kampeerboerderij de Heidebloem/ locatie de Delle, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
Voor wie: tieners (j/m) van 13 t/m 16 jaar
Aantal deelnemers: maximaal 30
Hoofdleiding: Bas Kolfschoten, Rik Ledoux & priester Gauthier de Bekker
Kosten: € 145,- p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95 per extra tiener (bv. 2 tieners = € 240,- i.p.v. € 290,-)
Aanmelden via www.jongaartsbisdom.nl kan tot 30 juni 2020
Het kinderkamp gaat door: klik hier.

Als jongaartsbisdomutrechtje iets belooft, dan moet je dat ook doen. God houdt zijn belofte, altijd! Dat horen we in de Bijbelverhalen over Abraham en aan Noah, dat zien we in het leven van Jezus. In de catechese en vieringen zullen we daarover horen. En natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen. Kortom: het belooft een heel leuk kamp te worden. Ga je mee? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Wanneer: 1 t/m 6 augustus
Waar: kampeerboerderij de Heidebloem/ locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
Voor wie: jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar
Aantal deelnemers: maximaal 30
Hoofdleiding: Vicaris Hans Pauw en Jacqueline Kolfschoten
Kosten: € 125,- per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 70 per extra kind (voorbeeld 2 kinderen = € 195,- i.p.v. € 250.-)
Aanmelden via www.jongaartsbisdom.nl kan tot 30 juni 2020

Maria stond op en ging met spoedwjd2022

Paus Franciscus heeft op zaterdag 22 juni 2019 het thema bekend gemaakt van de Wereldjongerendagen (WJD) die in 2022 plaatsvinden in Lissabon: ‘Maria stond op en ging met spoed’. De paus deed dit aan het eind van een internationale bijeenkomst met jongeren in Rome.

Lees hier het gehele bericht.

wjd2023
Op maandag 20 april 2020 is bekend geworden dat de WJD in 2022 niet doorgaan in verband met het coronavirus. De WJD vinden nu plaats in augustus 2023: klik hier.

Voor algemene jongereninformatie kun je hier terecht.
fbDe jongerengroep van de parochie van de H. Drie-eenheid heeft een Facebook-account.

Klik op het plaatje of hier.