R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

kloosterweekend1Voor jongeren van 16-30 jaar organiseert het Aartsbisdom Utrecht van 24-26 januari 2020 een kloosterweekend in de Maria Hart abdij van de zusters Birgittinessen te Weert (5 min. lopen vanaf het station).

Jongerenwerker Sarah Mijhad: “We zullen tijdens dit weekend meeleven met de zusters. We vieren samen met hen de mis, het getijdengebed en de aanbidding. Verder is er ruimte voor ontspanning, rust, ontmoeting en gezelligheid. Ter verdieping zal een zuster vertellen over de orde van de Birgittinessen en hun spiritualiteit; ook zullen we naar lezingen luisteren.” Het precieze programma volgt in december. De kosten bedragen € 50,- (incl. maaltijden, handdoeken/beddengoed en schoonmaak).
Het weekend wordt begeleid door vicaris Pauw.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
winterwonderland 14122019Het jaarlijkse gala van Jong Aartsbisdom vindt ditmaal plaats op zaterdag 14 december. “Het thema is ‘Winter Wonderland’ en de dresscode is formal,” aldus de organisatie.

“We beginnen om 18.30 uur met een Eucharistieviering in de Sint Catharinakathedraal in Utrecht; het gala is aansluitend van 20.00 - 24.00 uur in het Bonifatiushuis (op loopafstand van de kathedraal). De toegang is € 7,- als je jonger bent dan 18 jaar en anders € 8,-.”

De ticketverkoop loopt tot 1 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol = vol!

Meer info: stuur een mail of zie het Facebook event (Jong Aartsbisdom).

2019 09 24 Jongerenbedevaart banner def

We gaan naar Rome

Vele wegen leiden naar Rome. Misschien ben je ook wel eens in Rome geweest. Maar ben je ook wel eens op bedevaart geweest naar deze wereldstad? Die kans krijg je nu! Van 26 april tot en met 2 mei 2020 organiseert Jong Katholiek in samenwerking met het Huis voor de Pelgrim een Jongerenbedevaart naar Rome. De hulpbisschoppen mgr. Woorts (Aartsbisdom Utrecht) en mgr. Mutsaerts (bisdom Den Bosch) gaan mee op tocht. In Rome word je begeleid door een aantal Nederlandse priesters en diakens die de stad goed kennen.

Maria stond op en ging met spoedwjd2022

Paus Franciscus heeft op zaterdag 22 juni 2019 het thema bekend gemaakt van de Wereldjongerendagen (WJD) die in 2022 plaatsvinden in Lissabon: ‘Maria stond op en ging met spoed’. De paus deed dit aan het eind van een internationale bijeenkomst met jongeren in Rome.

Lees hier het gehele bericht.
Voor algemene jongereninformatie kun je hier terecht.
fbDe jongerengroep van de parochie van de H. Drie-eenheid heeft een Facebook-account.

Klik op het plaatje of hier.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top