R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Reis door de tijdZomerkampen2022

Net als afgelopen jaren organiseren we ook dit jaar weer een leuk tienerkamp!

Na lang beraad is er gekozen voor het thema ‘Reis door de tijd’. We zullen door verschillende tijdperken heengaan en ons inleven in deze tijden. We gaan weer veel spellen doen, waardoor we kunnen zien welk team zich het best kan aanpassen aan de tijd. Ook uitstapjes en catecheses staan natuurlijk op het programma. Zin om ook te komen? Meld je dan vooral aan!

• Wanneer? 6 augustus tot en met 11 augustus
  • Waar? Kampeerboerderij de Heidebloem, locatie de Delle, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
  • Wie? Tieners van 13 t/m 16 jaar
  • Aantal deelnemers? Maximaal 30
  • Hoofdleiding? Rik Ledoux, Bas Kolfschoten en Gauthier de Bekker, pr
  • Kosten? € 145,- p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95,- per extra tiener (voorbeeld 2 tieners = € 240,- i.p.v. € 290,-)
  • Aanmelden? Uiterlijk tot 30 juni 2022 via www.jongaartsbisdom.nl
  • Meer informatie? Jacqueline Kolfschoten, e-mail: klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  tel. 06 - 29 01 53 99

BeestenbendeZomerkampen2022

In de Bijbel staan heel veel mooie verhalen waarin dieren een belangrijke rol spelen.
Denk maar aan de ark van Noach of Jona en de walvis. En heb je wel eens gehoord van het sprekende ezeltje van Bileam? We luisteren naar de verhalen, denken er samen over na en gaan aan de slag met leuke opdrachten.

We vieren de Eucharistie en denken aan Jezus. Hij wordt de Goede Herder genoemd. Wat zou dat betekenen?

Natuurlijk gaan we ook veel leuke spelletjes doen, geheel in het beestenbende thema, ravotten in het bos en zwemmen.

Dus heb jij zin om een week veel plezier te hebben in een gezellige Beestenbende? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

• Wanneer? 6 augustus tot en met 11 augustus 2022
  • Waar? Kampeerboerderij de Heidebloem, locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
  • Wie? Kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Aantal deelnemers? Maximaal 30
  • Hoofdleiding? Vicaris Hans Pauw en Jacqueline Kolfschoten
  • Kosten? € 125,- per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 75,- per extra kind (voorbeeld 2 kinderen = € 200,- i.p.v. € 250,-)
  • Aanmelden? Voor 30 juni 2022 via www.jongaartsbisdom.nl
  • Meer informatie? Jacqueline Kolfschoten, e-mail: klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 - 29 01 53 99

Maria stond op en ging met spoedwjd2022

Paus Franciscus heeft op zaterdag 22 juni 2019 het thema bekend gemaakt van de Wereldjongerendagen (WJD) die in 2022 plaatsvinden in Lissabon: ‘Maria stond op en ging met spoed’. De paus deed dit aan het eind van een internationale bijeenkomst met jongeren in Rome.

Lees hier het gehele bericht.

wjd2023
Op maandag 20 april 2020 is bekend geworden dat de WJD in 2022 niet doorgaan in verband met het coronavirus. De WJD vinden nu plaats in augustus 2023: klik hier.

Voor algemene jongereninformatie kun je hier terecht.
fbDe jongerengroep van de parochie van de H. Drie-eenheid heeft een Facebook-account.

Klik op het plaatje of hier.