R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

wandelgroepDe Rouwgroep Nieuwegein organiseert al jaren lotgenotengroepen voor mensen in rouw. Voor sommige mensen is de stap naar een groep te groot. Voor hen zou de oplossing kunnen zijn om kennis te maken met ons laagdrempelige aanbod, namelijk de wandelgroep.
Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn. We lopen 2-3 kilometer. De afstand mag geen belemmering zijn om je op te geven. Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om te wandelen dan kan men samen met één van de rouwbegeleiders achterblijven op de plaats van samenkomst.

Onder leiding van twee begeleiders ontmoet je deze middag lotgenoten op een ontspannen manier. We beginnen met een korte kennismaking en daarna gaan we wandelen. Bij terugkomst drinken we thee en praten we na.

We verzamelen om 14.30 uur en eindigen omstreeks 16.30 uur. Deelname is kosteloos. We vinden het alleen wel fijn als je je van te voren opgeeft.
Aanmelden kan bij Arry Knobbe, tel. (030) 604 40 16. Zij maakt bekend waar de plek van vertrek is.

Voor 2019 zijn de volgende wandelingen gepland:
  • 26 april
  • 24 mei (niet de laatste vrijdag)
  • 28 juni
  • 26 juli
  • 30 augustus
  • 27 september
  • 25 oktober
  • 29 november
  • 20 december (niet de laatste vrijdag)