R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

caritas 300x300Momenteel kunt u bij zowel de Plus als de pas geopende Coop sparen voor een boodschappen-/ welkomstpakket. PlusSamen met de 2 andere kerken in Harmelen spaart Caritas zegels om pakketten te kunnen weggeven aan mensen in Harmelen die dat heel goed kunnen gebruiken. De actie loopt tot eind juni 2019.

Bij een vorige actie konden de gezamenlijke kerken maar liefst 84 pakketten weggeven. Zo ziet u dat iets aardigs doen voor een andere helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. coop

Spaart u deze keer ook mee? In de Plus staat een speciale doos waarin u zegels kunt doen die u wilt doneren.
Zegels van de Coop (die van de Plus ook trouwens) kunt u bij de Bavohof in de brievenbus doen, zij komen dan goed terecht.
U maakt een groot aantal mensen in Harmelen erg blij met met uw gedoneerde zegels.

wandelgroepDe Rouwgroep Nieuwegein organiseert al jaren lotgenotengroepen voor mensen in rouw. Voor sommige mensen is de stap naar een groep te groot. Voor hen zou de oplossing kunnen zijn om kennis te maken met ons laagdrempelige aanbod, namelijk de wandelgroep.
Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn. We lopen 2-3 kilometer. De afstand mag geen belemmering zijn om je op te geven. Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om te wandelen dan kan men samen met één van de rouwbegeleiders achterblijven op de plaats van samenkomst.

Onder leiding van twee begeleiders ontmoet je deze middag lotgenoten op een ontspannen manier. We beginnen met een korte kennismaking en daarna gaan we wandelen. Bij terugkomst drinken we thee en praten we na.

We verzamelen om 14.30 uur en eindigen omstreeks 16.30 uur. Deelname is kosteloos. We vinden het alleen wel fijn als je je van te voren opgeeft.
Aanmelden kan bij Arry Knobbe, tel. (030) 604 40 16. Zij maakt bekend waar de plek van vertrek is.

Binnen onze geloofsgemeenschap zijn contactpersonen aanwezig voor bedevaarten.

De Caritas-werkgroep van onze geloofsgemeenschap valt onder het bestuur van de Parochiële Caritas Instelling (PCI) van de parochie H. Drie-Eenheid.

De MOV stelt zich ten doel Missie-, Ontwikkelings- en Vredeswerk in de Bavo-geloofsgemeenschap onder de aandacht te brengen.