R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

planningDe werkgroep Vitaliteit is achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen en uitwerken van de verschillende ideeën, die in de loop van de tijd geopperd zijn.

Voor het aankomende jaar staat er al een projecten concreet op de agenda.
Deze willen wij graag met u delen.

1. De Lectio Divina
De bijeenkomsten van 14 en 28 maart zijn helaas vervallen i.v.m. de ontwikkelingen rond het coronavirus.

2. De 24-uursloop van Woerden
Deze loop is van vrijdag 15 mei 17.00 uur tot zaterdag 16 mei 17.00 uur. Door alle maatregelen rondom de coronacrisis zijn ook wij genoodzaakt ons mooie event te verplaatsen. De nieuwe data zijn 28 en 29 mei 2021. (klik hier).

3. De vakantieviering
Deze viering zal buiten - uiteraard mits het weer het toe laat - op het nieuwe kerkplein gevierd gaan worden op 13 september om 10.00 uur.

4. Lichtjesavond
Zaterdag 14 november op begraafplaats ’t Spyck

5. De Top 2000-viering
Dinsdagavond 29 december waarbij er geluisterd wordt naar Het Verhaal en er een koppeling gemaakt wordt naar en met eigentijdse muziek. Dit gebeurt m.m.v. John van Rooijen en zijn band.

6. Scholingsaanbod
Ook zijn we druk bezig met het samenstellen van een divers scholingsaanbod dat aansluit bij de verschillende werkgroepen.

U ziet het: wij zitten niet stil!
Wij hopen u hiermee een beetje geïnformeerd te hebben en wij zullen u op de hoogte houden van de verder ontwikkelingen.

Werkgroep Vitaliteit