R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

vitaliteit1Na 3 inventariserende avonden in de eigen geloofsgemeenschap zijn we op 16 en 17 februari 2018 fase 2 ingegaan met een avond- en dagprogramma over vitaliteit.

Vooral de twee vragen:
· waar staan we voor?
· wat is onze eigenheid/identiteiten en hoe brengen we dat naar buiten?
hebben zeer centraal gestaan tijdens deze bijeenkomst.

Via diverse werkvormen zijn we aan de slag gegaan om zo een stuk bewustwording te creëren. Stil staan bij wat er speelt in de eigen geloofsgemeenschap, wat zijn onze sterke punten, wat zijn onze knelpunten? Wat willen we voor de toekomst?
Daar met elkaar zo over bezig te zijn, werkt inspirerend. We staan aan het begin van iets wat voor velen ook weer een nieuwe uitdaging is. We hebben daar nu met elkaar een heel klein beetje handen en voeten aan proberen te geven.

Delegatie Geloofsgemeenschap de Heilige Bavo Harmelen

Klik hier voor de stand van zaken van het project Vitaliteit binnen de parochie.