R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Kinderkamp ‘Vrienden voor het leven’ Zomerkampen 2021

Het is leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. Vriendschap is belangrijk. In de verhalen over Jezus merk je dat ook. Als Hij aan zijn opdracht begint, kiest Hij eerst twaalf vrienden uit om met Hem mee te gaan. Onderweg krijgt Jezus ook nieuwe vrienden, zoals Lazarus en zijn zussen Martha en Maria, en Zacheus de tollenaar. En Jezus bewondert ook de vriendschap van de sterke mannen die hun verlamde kameraad héél voorzichtig in een gat door het dak laten zakken om hem zo dicht mogelijk bij Jezus te brengen. Mooie verhalen waar we samen naar gaan luisteren en over na gaan denken. Natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen én vrij spelen als echte vrienden. Kortom: Wil jij vrienden maken voor het leven? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06 - 29 01 53 99

Wanneer? 31 juli t/m 5 augustus

Waar? Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle

Voor wie? Jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar

Aantal deelnemers? Maximaal 30

Hoofdleiding: Vicaris Hans Pauw en Jacqueline Kolfschoten

Kosten: € 125,- per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 70,- per extra kind (voorbeeld 2 kinderen =  € 195,- i.p.v. € 250,-)

Aanmelden: via www.jongaartsbisdom.nl kan tot 30 juni 2021

 

Tienerkamp: ‘Heroes only’ (‘Heroes only’ heeft inmiddels het maximum aantal aanmeldingen bereikt)

© 3eenheidparochie 2012 - 2021          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top