R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

De EHC gaat weer beginnenEhc

In januari willen wij als werkgroep met de Eerste Heilige Communie gaan beginnen. De kinderen van groep 4 hebben vorige week de brief mee naar huis gekregen en jullie als ouders kunnen je gaan opgeven. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. EHC 20/21.

Op woensdag 9 december staat de ouderbijeenkomst gepland. Mogen we nog niet bij elkaar komen dan willen we het via Zoom laten verlopen. Daarom is aanmelden belangrijk.

De grote dag staat gepland op zondag 18 april 2021. Voor die tijd komen de kinderen een keer of 10 bij elkaar op de zondagen tijdens de kerkdienst.

Na dit jaar nemen wij afscheid van Brigitta. Zij heeft de werkgroep zeer lang gesteund en nu zijn wij op zoek naar iemand anders die onze werkgroep kan versterken. Mocht je denken: “Dat lijkt mij wel wat, wat houdt het in?”, informeer gerust via eerder genoemd mailadres.

Hopelijk zien we elkaar op woensdag 9 december.

Werkgroep EHC,
Maryse, Annette, Brigitta en Manon