R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Zoals u weet, doen wij er in de Bavo-kerk alles aan om in coronatijd een veilige omgeving te creĆ«ren, waarin we samen kunnen vieren. Dit doen we omdat wij bezorgd zijn over de toeneming van het aantal besmettingen en het risico dat er veel meer zieken komen. In ons kerkgebouw lukt het bewaren van de corona-afstand met maximaal 100 mensen in de kerk. In die zin waren we onaangenaam verrast met de berichtgeving, dat er nog maar 30 kerkbezoekers worden toegestaan. Het gaat om een dringend advies van de overheid, dat wij dan ook opvolgen. Per 28 april 2021 geldt bij uitvaarten dat maximaal 100 kerkgangers in de kerk worden toegelaten: klik hier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor het bijwonen van de viering moet u zich elke week opgeven bij het Bavo-secretariaat (tel. (0348) 44 13 20 of via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een klik op het plaatje) en reserveren voor de aankomende zondag. Bij vieringen met een bijzonder karakter, zoals een kinderwoorddienst of een jongerenviering, krijgt de groep, die uitgenodigd wordt, voorrang.

Het kan dus zomaar zijn dat er een keer geen plaats is. Gelukkig is het ook mogelijk de viering thuis te beluisteren via kerkdienstgemist.nl.
Andere van belang zijnde actuele informatie, die verband houdt met het coronavirus, kunt u hier vinden.

Hoe deze periode met extra maatregelen gaat verlopen, weten we nu nog niet. Via deze Bavo-website en de wekelijks verschijnende nieuwsbrief, houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte.

Het liefst zouden wij iedereen willen ontvangen in de kerk. Ook wij vinden het heel vervelend om zo te passen en te meten. Maar we doen het om iedereen veilig door deze periode te laten komen. En u kunt daarbij helpen door de afspraken goed op te volgen.

Namens de kerkcommissie en pastoraatgroep,

Gerard Kooijman en Frank van Rooijen