R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Werken aan je toekomstvastenactie

Onze parochie H. Drie-eenheid heeft zich in 2017, 2018 en 2019 ingezet voor een 'eigen doel': een veilig thuis voor kinderen in Cambodja. Na 3 jaar vraagt de Vastenactie steun voor een landelijk doel.

In 2020 ondersteunt de Vastenactie wereldwijd tal van projecten die mensen toegang bieden tot onderwijs en ondersteuning geven bij het opstarten van een eigen onderneming. Vastenactie zet zich in voor jongeren, werkelozen en mensen die niet rond kunnen komen van hun (deeltijd)baan. Mensen die kwalitatief goed onderwijs hebben gevolgd zijn beter in staat een zelfstandig bestaan op te bouwen voor zichzelf en hun gezin. Onderwijs voor iedereen vergroot bovendien de gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Gedurende de vastentijd is de 2e collecte bestemd voor de Vastenactie. Ook kunt u uw bijdrage storten op het volgende nummer:
IBAN NL21 INGB 000000 5850 t.n.v. Vastenactie den Haag

Hartelijk dank!