R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

kerststalIn de Broederenkerk te Deventer (parochie H. Lebuinus, Broederenstraat 18, 7411 LB Deventer) is half november een begin gemaakt met de opbouw van het kerstproject.

Vier weken lang is een groep vrijwilligers in de weer om de halve kerk om te toveren tot één groot kerstverhaal. Verschillende diorama’s beelden het verhaal uit, dit jaar met veel nieuwe onderdelen.

Zo zijn er dit jaar kijkdozen, een ‘voeldoos’, krijgen de dieren uit het verhaal extra aandacht en is de herberg vergroot. De kerststal is te bezichtigen vanaf vrijdag 13 december t/m zondag 5 januari, dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur.

Op Eerste en Tweede Kerstdag is de kerststal te bezoeken van 13.30 tot 16.00 uur; op Nieuwjaarsdag is de kerk gesloten.

De foto is van Harry Mulder.