R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

pelgrimstochtBezinning, goede gesprekken, genieten van een mooie omgeving en geld inzamelen voor het goede doel zijn vastenactieonlosmakelijk verbonden met de jaarlijkse pelgrimstocht van Vastenactie. 
In 2020 gaat de tocht voor de 10e maal van start, dit keer in Friesland.
Vanwege de uitbraak van het coronavirus moest de tocht 2x worden uitgesteld. De nieuwe datum is nu 25, 27 en 27 maart 2021.

Het dagelijkse vertrek- en aankomstpunt is het Karmelklooster in het Friese Drachten, vandaar de titel ‘Klooster klunen’. Het voormalige klooster is tegenwoordig een plaats van ontmoeting en inspiratie. Deelnemers, die meerdere dagen meelopen, kunnen overnachten in een van de vroegere kloostercellen.

De pelgrimstocht bestaat uit drie wandelingen van ongeveer twintig kilometer, steeds door een ander type landschap. Ook de avonden kennen een gevarieerd programma. Op donderdagavond horen we meer over het ontstaan van kloosters in Drachten. En op vrijdagavond is er een lezing over de Karmeliet Titus Brandsma.

Praktische Informatie
U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie drie dagen wil meelopen, kan gebruik maken van een overnachtingsmogelijkheid in het Karmelklooster in Drachten. De kosten voor een arrangement van vier nachten (woensdag tot zondag) inclusief alle maaltijden bedragen € 295,-. Er zijn ook eenpersoonskamers beschikbaar. Voor een impressie van de accommodatie: kijk op www.karmelklooster.nl.

Eén of een paar dagen meelopen kan ook. De deelnemerskosten bedragen € 20,- per dag (exclusief lunch en avondmaaltijd). Aanmelden kan op de dag zelf of via het aanmeldformulier.

Voor een overzicht van de keuzemogelijkheden en bijbehorende kosten verwijzen we u graag naar het aanmeldformulier.

Vanwege het coronavirus is deze pelgrimstocht verschoven naar op 25, 26 en 27 maart 2021 rondom Drachten (klik hier)
© 3eenheidparochie 2012 - 2020          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top