R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

kerstsamenzang 2019Zondagmiddag 15 december om 15.00 uur begint in de Bavo-kerk een kerstsamenzang met een afwisselend programma.

De Bavonootjes zingen bekende en minder bekende kerstliedjes. Ook het B(r)avissimokoor en het Caeciliakoor zijn op volle sterkte aanwezig. Deze twee koren zingen uit eigen repertoire, maar de koren zingen ook gezamenlijk bekende kerstliederen. Daarnaast zorgt The Basement & Friends (band van John van Rooijen) voor muzikale intermezzi.

De kerk is open vanaf 14.30 uur. Voorafgaand wordt u warme chocolademelk, thee of limonade aangeboden.

Aanvang van de kerstsamenzang is om 15.00 uur en de toegang is gratis. Tijdens de samenzang wordt er gecollecteerd.
Dit jaar besteden we de opbrengst aan een boom voor op het vernieuwde kerkplein (als u de voortgang van de werkzaamheden op het kerkplein wilt zien, klik hier voor foto's).

Na afloop kunt u onder het genot van een glas gl├╝hwein of limonade gezellig napraten.

Alle medewerkers nodigen u van harte uit om mee te zingen of luisterend te genieten. Het belooft een mooie voorbereiding op het kerstfeest te worden. De Bavo-kerk is in een mooie kerstsfeer versierd en de kerststal is gezet. Wees van harte welkom.