R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Hallo allemaal,michellevanvliet stagiaire

Ik ben Michelle van Vliet en ik loop de komende tijd mee voor mijn maatschappelijke stage bij de kerk.

Ik zit op het Minkema College in Woerden. Buiten school en stage om heb ik een paard waar ik vaak heen ga en doe ik aan dwarsfluit. Ik heb ook een bijbaantje bij de apotheek: ik bezorg namelijk de medicijnen. Ik vind het daarnaast ook enorm leuk om boeken te lezen.

Bij de kerk zal ik bij meerdere dingen inspringen: ik ga bijvoorbeeld helpen met koffieschenken na bijeenkomsten in de kerk en kerstkaarten rondbrengen in Harmelen. Ik hoop voor de voorjaarsvakantie klaar te zijn met mijn stage, dus voor die tijd ben ik hier en daar te vinden bij gelegenheden in en om de kerk. Schrik daarom niet als er een nieuw gezicht rondloopt bij de kerk. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij de kerk.

Groetjes van Michelle